Közösségi program portál
és helykereső

Frenk + Konyha Szegeden

Hozzáadás a Google naptáramhoz
A Konyha és Frenk közös koncertje Szegeden!
Jegyár:
Elővét:
https://tixa.hu/https---www-facebook-com-events-337024010107512- és a klubban
1.200.-Ft
A koncert napján: 1.500.-

FRENK
Rock&roll popsanzon a nagyvárosi éjszakák füstös lokáljaiban. Éjszakai élet, és minden, ami vele jár. Különös és magával ragadó, bizarr, erotikával túlfűtött világ, túlélési útmutató kezdőknek és haladóknak.
FRENK, multiinstrumentalista zenész, a Hiperkarma tagjaként tűnt fel, de emellett több formációban is játszott, valamint a kezdetektől fogva a Budapest Bár oszlopos tagja.
A legújabb nagylemez Magyar pszicho címmel decemberben jelent meg.

Spotify https://goo.gl/jYQbY7
iTunes https://goo.gl/5VUv1Y
Deezer https://goo.gl/F9vJub

Youtube https://www.youtube.com/frenk
www.frenk.hu
Fotó: Galgóczi Németh Kristóf

Konyha
Egy igazi konyha élettér - szeretünk, sírunk, mulatunk, világmegváltunk benne minden nap - a főzésen innen, a sütésen túl. A háromfős Konyha zenekar dalai is személyes térként működnek, amelyek észrevétlenül nyitják ki ajtajukat a megfelelő pillanatban, hogy a hallgató beléjük költözhessen, szeressen, sírjon vigadjon, elveszítse és megtalálja magát.

Szepesi Mátyás dalszövegíró-frontember (emellett a Magashegyi gitárosa) a konyhai beszélgetésekhez a férfiszív-kamráiból hozza fel a bort, míg társai - Badics Márk dobos (ld. még: Kéknyúl) és Haller Dániel basszusgitáros (és a zenekar legújabb dalainak hangmérnöke) gátlástalanul, de biztos kézzel válogatják a legkülönbözőbb alapanyagokat a zenéhez: garage rockot, countryt, funkot és egy leheletnyi bluest. A csapat 2016-ban megnyerte az "Év zenekara" címet a Hard Rock Café nemzetközi tehetségkutatójának budapesti döntőjén. 2017-ben bekerültek a Volt Fesztivál és a Petőfi Rádió közös tehetségmutató versenyének, a Nagy-Szín-Pad elődöntőjébe.
A háromlemezes zenekar legutóbb 55 perces koncertfilmmel lepte meg rajongóit, 2018-ban pedig új lemezt ígér és pályafutása eddigi legfontosabb koncertjére készül: első MÜPA-beli fellépésükre.

KONYHÁNK koncertfilm: https://www.youtube.com/watch?v=W99DkDHTjhg

További linkek:
WEB: www.konyhak.hu
FB: www.facebook.com/konyhank
INSTA: www.instagram.com/konyhank
YT: https://www.youtube.com/user/Konyhazene

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.