Közösségi program portál
és helykereső

Fool Moon koncert

Hozzáadás a Google naptáramhoz
2017-BEN HIVATALOSAN A VILÁG LEGJOBB 5 TAGÚ ACAPPELLA EGYÜTTESE
168 énekegyüttes közül a 2017-es nemzetközi Moszkvai Tavaszi Acappella Fesztivál és Versenyen a Fool Moon lett A GYŐZTES!
A Fool Moon hazánk első számú, többszörös nemzetközi díjas pop-acappella együttese immár 15 évnyi sikertörténetet tudhat maga mögött, és az elismerések sora közel sem ért véget: ismét egy olyan nemzetközi versenyen szerezték meg kategóriájukban az első helyezést, melyre Nagy-Britanniából, az Egyesült Államokból, Spanyolországból, Olaszországból, Franciaországból, Németországból, Svédországból, Szingapúrból és Grúziából is érkeztek vokalisták.
Pályafutásuk során 10 nagylemezt készítettek, 6 nemzetközi és magyar díjat nyertek, számos jelölést tudhatnak magukénak.
A Fool Moonnak köszönhetően az acappella — azaz a hangszerek nélküli, énekelt popzene — soha nem látott népszerűségre tett szert a magyar közönség körében. Humoros és szórakoztató, de magas szakmai színvonalú koncertjeik során a műfajjal ismerkedő és a zenéhez értő hallgatók is egyaránt találnak kedvükre valót.
Ők az első acappella formáció, mely az Eurovíziós dalválogatóban, A Dal-ban szerepelt. A csapat a második helyezésig menetelt saját, IT CAN’T BE OVER című dalával, amely által az egész ország megismerhette őket és a műfajt.
Rendhagyó zeneóráik, mesterkurzusaik, tévés szerepléseik hatására Magyarországon az acappella zene előtérbe került, és egyre több énekegyüttes megalakulásának mozgatórugója is. A vokális zene népszerűsítése céljából 2005-ben életre hívták Szegeden a műfaj első és egyetlen magyarországi ünnepét, a “Fool Moon” Nemzetközi A Cappella Fesztivált, mely évről évre egyre nagyobb sikereket arat.

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.