Közösségi program portál
és helykereső

Fool Moon Acappella Festival - Peder Karlsson (The Real Group) workshop

Hozzáadás a Google naptáramhoz
A fesztivál életében először adódik a lehetőség, hogy az acappella és kóruszene iránt érdeklődők a nemzetközi vokális közösség egyik legnagyobb nevével, legtapasztaltabb tanítójával, hangszerelőjével és előadóművészével tölthessenek 5 óra hosszát. Kórusénekesek és zenetanárok, kórusvezetők számára is sok újdonságot, a nyugati kóruszene és könnyűzenei acappella tanítás világába való bepillantást tartogat ez a workshop, melyet Peder Karlsson – a svéd The Real Group alapítója, hangszerelője, majd a Perpetuum Jazzile művészeti vezetője – tart 4 magyar acappella együttes részvételével.
A workshop bárki számára nyitott, és az is elképzelhető, hogy a közös munka a végén még a nézőkre is kiterjed.

Akikkel Peder Karlsson a workshop folyamán dolgozik: WindSingers, Sixtones, MusiColore, Voice DropsOktóber 7. 20:00 - Acapella For You (SK)
Október 8. 10:00-15:00 - Peder Karlsson workshop
Október 8. 20:00 - Fool Moon, Intrmzzo (NL)

A Fool Moon Acappella Fesztivált – számtalan külföldi verseny és fellépés tapasztalatait hasznosítva – a Fool Moon vokálegyüttes alapította 2005-ben, Szegeden. Jelenleg is ez az első és egyetlen ilyen jellegű rendezvény Magyarországon, amely már az első évben nagy sikernek örvendett: a hazai és külföldi előadók teltház előtt mutathatták meg, milyen régi és új irányzatok születtek a műfajon belül.
A fesztivál elmúlt éveiben a közönség megismerkedhetett a magyar acappella éneklés legnagyobbjaival klasszikus és könnyűzenei vonalon egyaránt, és többször is álló ovációval üdvözölte a külföldi acappella zene és beatbox kiválóságait.A fesztivál keretein belül a Fool Moon hangsúlyt fektet a műfaj szélesebb körű népszerűsítésére is, az Acappella Zene Története című filharmóniás előadásuk is bemutatásra került, és kisebb klubkoncertek során a feltörekvő, fiatal együtteseknek is lehetőséget biztosít a bemutatkozásra.

Október 7. Acappella Klubnap: elővételben: 1200 Ft, a rendezvény napján: 1500 Ft.
Október 8. Peder Karlsson workshop(csak elővételben): 1000 Ft
Október 8. Fool Moon&Intrmzzo Acappella Est: elővételben: 3200 Ft, a koncert napján: 3700 Ft.

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban a Belvárosi Moziban és a TicketPortal országos hálózatán.
14102947 1169798786412909 8406008210394496222 oFeltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.