Közösségi program portál
és helykereső

Fool Moon Acappella Festival - Acapella ForYou (SK)

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Október 7. 20:00 - Acapella For You (SK)
Október 8. 10:00-15:00 - Peder Karlsson workshop
Október 8. 20:00 - Fool Moon, Intrmzzo (NL)

A Fool Moon Acappella Fesztivált – számtalan külföldi verseny és fellépés tapasztalatait hasznosítva – a Fool Moon vokálegyüttes alapította 2005-ben, Szegeden. Jelenleg is ez az első és egyetlen ilyen jellegű rendezvény Magyarországon, amely már az első évben nagy sikernek örvendett: a hazai és külföldi előadók teltház előtt mutathatták meg, milyen régi és új irányzatok születtek a műfajon belül.
A fesztivál elmúlt éveiben a közönség megismerkedhetett a magyar acappella éneklés legnagyobbjaival klasszikus és könnyűzenei vonalon egyaránt, és többször is álló ovációval üdvözölte a külföldi acappella zene és beatbox kiválóságait.A fesztivál keretein belül a Fool Moon hangsúlyt fektet a műfaj szélesebb körű népszerűsítésére is, az Acappella Zene Története című filharmóniás előadásuk is bemutatásra került, és kisebb klubkoncertek során a feltörekvő, fiatal együtteseknek is lehetőséget biztosít a bemutatkozásra.

Acapella ForYou (SK)
http://www.groupforyou.eu/hindex.html
Öt hang szerencsés találkozása, a pozsonyi egyházi konzervatórium egykori diákjai, akik kezdetben az iskolai rendezvényeken főként spirituális darabokat énekeltek. Mára már több stílusban leginkább örökzöld zenéket szólaltatnak meg egyedi acapella stílusban. Zenéjüket Katica hangja teszi fenségessé, Mónika hangja izgalmassá, Milan hangja barátságossá, Jakub és Andrej pedig egy egész zenekart szólaltat meg a háttérben. Repertoárjuk főleg angol számokból áll, de olasz és magyar nyelvű feldolgozásaik is vannak.

Jegyár:
Október 7. Acappella Klubnap: elővételben: 1200 Ft, a rendezvény napján: 1500 Ft.
Október 8. Peder Karlsson workshop: 1000 Ft
Október 8. Fool Moon&Intrmzzo Acappella Est: elővételben: 3200 Ft, a koncert napján: 3700 Ft.

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban a Belvárosi Moziban és a TicketPortal országos hálózatán.
14138048 1176162089109912 348532005882735968 o

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.