Közösségi program portál
és helykereső

Fonó Klub Szeged - Hét Hat Klub koncert

Hozzáadás a Google naptáramhoz
A Hét Hat Club nemzetközi zenekar 2015-ben alakult Budapesten, a hatodik és a hetedik kerület művészeiből. A világ minden táján fellépett kollektíva különös egyediséggel vegyíti az erdélyi, a szerb, a bolgár és a macedón zenei tradíciókat a városi jazz szellemiségével.
A zenekar tagjai: Valentin Desmarmites (szaxofon), Antonio d'Erchie (gitár), Kádár Dávid (gitár), Makk Andris (bőgő)
Belépőjegy 1000 Ft
Szélműves táncház (A táncház ingyenes.)
A Szélműves meghatározó koncert- és táncházzenekarrá nőtte ki magát Szegeden és vonzáskörzetében. A különleges hangszerösszeállítás és a különböző zenei stílusokban gyűjtött tapasztalatok adják meg a zenekar esszenciáját. Zenéjük magva a moldvai csángó népzene, de koncertjeiken megszólalnak az erdélyi, román és zsidó népzene dallamai is. A zenekar célja, hogy széles körben megismertesse a néptánc felszabadult és bensőséges hangulatát, és hogy valódi közösségi élményt hozzon létre.
A zenekar tagjai: Nagy Sándor (klarinét), Tamás Áron (szaxofon), Szabó Levente (harmonika), Bozóki Zoltán (koboz), Kalmár Gergely (tuba), Tolna Péter (dob)Portálunkat várhatóan 2023. június végén leállítjuk. Hálásan köszönjük az együtt töltött éveket! ♥♥♥

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.