Közösségi program portál
és helykereső

FM Acappella Festival - Mókus feat. Jammal, Bolyki Soul & Gospel

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Fool Moon Acappella Fesztivál
2017. szeptember 28-30.

Szeptember 28. 15:00-19:00 - KóSza 2017
Szeptember 29. 20:00 - Mókus feat. Jammal, Bolyki Balázs és a Bolyki Soul & Gospel
Szeptember 30. 20:00 - Fool Moon, Vocal Six (S)

A Fool Moon Acappella Fesztivált – számtalan külföldi verseny és fellépés tapasztalatait hasznosítva – a Fool Moon vokálegyüttes alapította 2005-ben, Szegeden. Jelenleg is ez az első és egyetlen ilyen jellegű rendezvény Magyarországon, amely már az első évben nagy sikernek örvendett: a hazai és külföldi előadók teltház előtt mutathatták meg, milyen régi és új irányzatok születtek a műfajon belül.
A fesztivál elmúlt éveiben a közönség megismerkedhetett a magyar acappella éneklés legnagyobbjaival klasszikus és könnyűzenei vonalon egyaránt, és többször is álló ovációval üdvözölte a külföldi acappella zene és beatbox kiválóságait.A fesztivál keretein belül a Fool Moon hangsúlyt fektet a műfaj szélesebb körű népszerűsítésére is, az Acappella Zene Története című filharmóniás előadásuk is bemutatásra került, és kisebb klubkoncertek során a feltörekvő, fiatal együtteseknek is lehetőséget biztosít a bemutatkozásra.

SZIRTES EDINA “MÓKUS” FEAT. JAMMAL
LooperKoncertBeatBoxShow
LooperKoncertBeatBoxShow
http://www.szirtesedinamokus.com

https://www.facebook.com/beatbox.jammal

Szirtes Edina “Mókus” érzelmekkel mélyen átitatott koncertje örömről, bánatról, küzdelemről, és a mindent átfogó mélységes mély szeretetről, melyhez a szavakat magyar költők ismert versei adják, a zenét Mókus írta.

Jammal a hazai zenei élet egyik színes jelensége. A beatbox showjában nem csak a dobhangok utánzásán és effektek keverésén van a hangsúly, hanem ezeket a hangokat egy történetre fűzi fel, ettől lesz egyedi. Showjában szerepet kap még a looper is, melyre nem csak beatboxhangokat vesz fel, hanem bármit, ami a füle elé kerül.

“Szirtes Edina Mókus a magyar world-zenei színtér egyik legrendhagyóbb figurája. Nagyon ritka koktél az övé: virtuózan rutinos profi, s közben száz százalék természetes egyéniség. Hol folkos, hol sanzonos, hol keleties, hol kortárs zenés hangzásban utazik, de markáns hegedűfutamai és száz közül is felismerhető, sodró-nyers énekhangja mindenféle áramlatokon felül emelik. Szerelem és kínai filozófia, égbemászás és földönjárás, misztérium és vagányság… Szirtes Edina Mókus természeti jelenség. Róla nevezném el az első magyar hurrikánt, Katrina és Sandy hazai rokonát.” (Lackfi János)

BOLYKI BALÁZS ÉS A BOLYKI SOUL & GOSPEL KÓRUS
https://www.facebook.com/bolykisoulandgospel/
https://www.facebook.com/bolykisoulandgospel/

Bolyki Balázs 2010-ben, a világ majd minden országának színpadi tapasztalatával, megalapította a saját módszertani képzésén alapuló Bolyki Balázs Soul & Gospel énekiskolát. 2011-ben életre hívta a Bolyki Soul & Gospel kórust, amely most Szegeden is megmutatja, hogy milyen ereje van a gospel zenének.

A közel hét éve alakult közösség nem egy hagyományos értelemben vett kórus. Itt mindenki azért énekel, mert szeretne magából megmutatni egy szeletet és megtanulni, hogyan lehet az igazi örömüzenetet átadni a megjelenteknek. A kórus koncertjeinek nemcsak hallgatója vagy nézője lehet a nagyérdemű, hanem aktív résztvevője is! Hogy hogyan?

Jegyár:
Szeptember 28. KóSza 2017: ingyenes
Szeptember 29. Mókus feat. Jammal, Bolyki Balázs és a Bolyki Soul & Gospel: elővételben 2200 Ft, helyszínen 2700 Ft
Szeptember 30. Fool Moon, Vocal Six (S): elővételben 3200 Ft, helyszínen 3700 Ft

Bérlet elővételben 4990 Ft, az esemény előtti napig.

Jegyek kaphatók az IH Rendezvényközpontban a Belvárosi Moziban és a TicketPortal országos hálózatán.

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.