Közösségi program portál
és helykereső

Flyerz Gastro & Event Marketing és Sikertörténetek Konferencia

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Elérkezettnek láttuk az időt, hogy megrendezzük a Szegeden is a Gastro & Event Marketing és Sikertörténet Konferenciát! A fővárosban már két alkalommal is nagy sikert aratott konferenciára, az állandó szereplők mellett, ezúttal sikeres szegedi szakemberek gyakorlati útmutatóival, esettanulmányáival készülünk, és előadóink mellett olyan szegedi vállalkozások vezetőit is elhívjuk, akiknek sikertörténeteiből inspirációt meríthettek a folyamatos fejlődéshez, a helyi sajátosságokat is figyelembe véve.

Étterem, street food bar és food truck tulajdonosok, vendéglátósok, rendezvényszervezők, rendezvényhelyszín üzemeltetők, klub tulajdonosok, gasztro és rendezvény pr/marketingesek FIGYELEM, ez megint NEKTEK szól!

Várunk szeretettel a Hungiban, ha a fentiek közül akár egy pontot is személyhez és vállalkozáshoz közelinek éreztél! Találkozzunk az első szegedi Gastro & Event Marketing Konferencián, addig is várjuk a témához kapcsolódó kérdéseiteket, melyekre természetesen legjobb tudásunk szerint válaszolunk majd!

További információ hamarosan!
14918944 1865773617000787 3860957472984714908 oFeltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.