Közösségi program portál
és helykereső

FLORA & FLÓRA KONCERT

Hozzáadás a Google naptáramhoz

 Két szegedi művésznő és két zenei világ találkozása egy színpadon. Tandi Flora és Olasz Flóra első közös koncertje kivételes zenei élményt ígér, ugyanis ritkán szólalnak meg könnyűzenei dallamok hárfakísérettel - habár nem a hárfa lesz az egyetlen hangszer ezen a különleges estén.

Tandi Flora pop-crossover énekesnő. "Premier" és "Flow" című tematikus albumaival számos nemzetközi sikert ért el, bemutatkozott több európai ország színpadán (Franciaország, Belgium, Hollandia, Németország), valamint koncertezett Indiában és az Egyesült Államokban is. A SZTE egykori hallgatója jogészként diplomázott, és az Őszi Kulturális Fesztiválon volt első önálló koncertje pontosan 10 évvel ezelőtt, így mondhatjuk, hogy innen indult pályája.

Olasz Flóra a Szegedi Tudományegyetem fogorvostan-hallgatója, mindemellett elismert fiatal hárfaművész. Franciaországban, Spanyolországban és Oroszországban dobogós helyezéseket ért el, majd 14 évesen Walesben a 2011-ben megrendezett nemzetközi hárfaversenyt megnyerte. Bár eddig a klasszikus zene jelentette számára a muzsikálás színterét, ezzel a koncerttel egy izgalmas műfaji kalandozás útjára lép.

 

A rendezvény weboldala.

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.