Közösségi program portál
és helykereső

Fleet Goes North // Kamper // szikes ★ Boureque Fest vol.02

Hozzáadás a Google naptáramhoz
WEMSICAL SERBIA PRESENTS:

Boureque Fest vol.02

“A burek vagy börek vékony, rétestésztához hasonló (filo vagy yufka), vékonyra húzott-nyújtott tésztából és általában valamilyen sós (túró, hús, zöldséges, ritkábban édes) töltelékkel készült péksütemény. Feltehetőleg az Oszmán Birodalom korai korszakából, Anatóliai tartományáról származik, majd az oszmán konyha egyik alapkövévé vált. Az egykori Oszmán Birodalomhoz tartozó országokban ma is népszerű, főleg Észak-Afrikában és a Balkánon.”

(forrás: http://goo.gl/vF0Y4j)

Miért Boureque?

Mert a burek épp olyan zsíros, tömény és súlyos, mint ezek a zenék. Indokolatlan pofázás helyett szigorúan instrumentális zúzással kínál három eminens stoner/sludge/post-rock formáció.

Miért Boureque Fest?

Egyestés fesztiválunk az első epizódja azon koncertsorozatnak, mely meghatározhatatlan rendszerességgel és időközökkel kerül megrendezésre különböző helyszínnel és számos stoner / post-rock / sludge / psychedelic / experimental / egyéb jellegű szaftos underground & DIY bandát kíván bemutatni a burek-kedvelő embereknek.

★ FLEET GOES NORTH ★

Post rock/instrumental rock Kecskemétről. Januárban érkezik első bemutatkozó nagylemezük. Kíváncsian várjuk...

https://www.facebook.com/fleetgoesnorth/
https://www.youtube.com/watch?v=bmqyiwOqBOk

★ ★ KAMPER (RS) ★ ★

Instrumentális trió Újvidékről. A dob, a gitár és a basszusgitár mesélnek szebbnél szebb történeteket. Hamarosan ők is új anyaggal jelentkeznek. Reméljük jövő péntekig meg is jelenik.

https://www.facebook.com/pomeraj
https://soundcloud.com/user-950319698

★ ★ ★ SZIKES (RS) ★ ★ ★

Vajdaságban vannak mocsarak, de szikes talajból több van. Földrajzilag a stoner metal, desert rock és sludge hármashatárán található a zenekar és igen masszív témákkal készülnek leszakítani a közönség kollektív nyak-, és hátizomzatát. Ha ez a zenekar egy állat, akkor medve. Ez a medve viszont nem harap vagy karmol, hanem porrázúz behemót testének többtönnás súlyával – ezt persze úgy csinálja, hogy közben végig élvezed a procedúrát és literszámra öntöd le a söröket derékból-headbangelés közben. Sallangok nélküli groove és tökösség minden mennyiségben. Kyuss rajongóknak erősen ajánlott, mondhatni kötelező (kivéve ha te is medve vagy, mert nekik semmi se kötelező).

https://szikes.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/weareszikes

AFTER:

★ ★ ★ ★ HENDRIGZ (RS) ★ ★ ★ ★

#experimental #psyrock #oriental #etno #krautrock #surfrock

https://www.facebook.com/hendrigz
https://www.mixcloud.com/hendrigz/

BE: 800!
KI: HIBA!

p.s. Burekot egyél, de BUREKET semmiképp! Köszi!

SZÓLTÁL MÁR A HAVEROKNAK? > > >
15073511 1636993249934465 4185184349225383680 n

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.