Közösségi program portál
és helykereső

Filo-NetCafé: Megújulás

Hozzáadás a Google naptáramhoz

Láttál már növényeket rágcsáló hernyót? Eszedbe szokott-e ilyenkor jutni, hogy ő az, aki majd jóllakottan begubózik, hogy hetek múlva szépséges pillangóként lásson újra napvilágot és virágról virágra szálljon? Az igazi megújulás szimbólumaként szokták emlegetni ezt a képet, amiről emberi életünkben is talán sokan álmodunk. De vajon tudjuk-e, hogy mi történik a gubóban a hernyóval? És tudjuk-e, hogy miben rejlik a saját megújulásunk titka?

Ha az ember lelki fejlődését párhuzamba állítjuk a hernyó hosszú útjával a pillangóvá alakulásáig, akkor érdemes a saját változásainkra, próbáinkra is azzal a vizsgálódó szemmel tekinteni, amivel felfedezhetjük a megújulás jellemzőit. Miként tudunk végigmenni a valódi megújulás folyamatán? Mi segít bennünket és mit érdemes elkerülni, mihez kell idő, mitől lesz nehéz és mi az, ami hirtelen történik?

Gyere el a következő beszélgetésünkre, ha téged is foglalkoztatnak ezek a kérdések, és szívesen megosztanád a gondolataidat, tapasztalataidat a témáról, vagy ha csak meghallgatnád másokét.

Az esemény a Zoom alkalmazáson keresztül lesz elérhető - a bejelentkezési adatokat e-mailben küldjük el a résztvevőknek. Jelentkezni a szeged@ujakropolisz.hu címen lehet 2021.05.26-ig.

 
Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.