Közösségi program portál
és helykereső

Filo-Net-Café: Hála

Hozzáadás a Google naptáramhoz

Itt nyom, ott szorít, amott meg bő. Télen nagyon hideg van, nyáron meg túl meleg, az idő sose optimális és amúgy is mindig akkor esik, amikor nem kéne neki, ráadásul amikor esik, még fúj is. Mindig tudjuk, mikor és miként lenne jobb. Szerencsére sokszor tudunk is tenni azért, hogy a dolgok alakuljanak, haladjunk a céljaink felé.

De meg szoktunk-e néha állni, kicsit elcsendesedni, és engedni, hogy a hála érzése átöleljen? Egyáltalán szükség van-e erre, vagy elég ha tudjuk, hogy hálásak lehetünk? És ha tudjuk is, vajon mennyire van jelen a hála a mindennapjainkban? Esetleg nincs is semmi, amiért hálásak lehetnénk, hiszen minden ami van, azért van mert jár? Főleg ha megdolgoztunk érte... Magunknak lehetünk hálásak? Családunknak, barátainknak, különösebb ok nélkül is, a puszta jelenlétükért? Vagy az esőnek és a szélnek? Egy nehéz helyzetnek?

Gyere el a következő beszélgetésünkre, ha téged is foglalkoztatnak ezek a kérdések, és szívesen megosztanád a gondolataidat, tapasztalataidat a témáról, vagy ha csak meghallgatnád másokét.

A belépés díjtalan, de előzetes regisztrációt kérünk. Az alábbi e-mail címen tudsz regisztrálni 2021.11.25.-ig: szeged@ujakropolisz.hu A belépési információkat  a regisztrált e-mail címedre fogjuk küldeni.
Portálunkat várhatóan 2023. június végén leállítjuk. Hálásan köszönjük az együtt töltött éveket! ♥♥♥

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.