Közösségi program portál
és helykereső

Filmklub: Egy fantasztikus nő

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Mindenkit szeretettel várunk filmklubunk következő, rendhagyó alkalmára: a Pride-hónap keretében az 𝐸𝑔𝑦 𝑓𝑎𝑛𝑡𝑎𝑠𝑧𝑡𝑖𝑘𝑢𝑠 𝑛𝑜̋ című filmet nézhetjük meg a Belvárosi Moziban. A chilei Sebastián Lelio (𝐺𝑙𝑜𝑟𝑖𝑎, 𝐴 𝑟𝑎𝑏𝑏𝑖 𝑚𝑒𝑔 𝑎 𝑙𝑎́𝑛𝑦𝑎) szerelmi drámája elnyerte a legjobb külföldi filmnek járó 𝐎𝐬𝐜𝐚𝐫-díjat! A vetítés után a Szegedi LMBT Közösségért Csoport egyik tagjának vezetésével beszélgetünk a filmről.

Helyszín: Belvárosi Mozi - Balázs Béla terem

Jegyek: 1190 Ft (teljes árú jegy), 1050 Ft (diák- és nyugdíjasjegy), 950 Ft (Radnóti- vagy Fricsay-kártyával vásárolt jegy)

𝑬𝒈𝒚 𝒇𝒂𝒏𝒕𝒂𝒔𝒛𝒕𝒊𝒌𝒖𝒔 𝒏𝒐̋ (Una mujer fantástica)
feliratos, chilei-német-spanyol-amerikai filmdráma, 104 perc, 2017
16 𝑒́𝑣𝑒𝑛 𝑎𝑙𝑢𝑙𝑖𝑎𝑘 𝑠𝑧𝑎́𝑚𝑎́𝑟𝑎 𝑛𝑒𝑚 𝑎𝑗𝑎́𝑛𝑙𝑜𝑡𝑡
...
[ALÁBB A CSELEKMÉNY RÉSZLETEI KÖVETKEZNEK!]

Marina pincérnőként dolgozik és tehetséges énekesnő. Szerelmével, a 20 évvel idősebb Orlandóval a jövőt tervezik. Egyik éjjel, épp miután megünnepelték Marina születésnapját, Orlando rosszul lesz. Marina azonnal kórházba viszi, de a férfit már nem lehet megmenteni. Marina gyanakvó tekintetek kereszttüzébe kerül. Orlando volt felesége megtiltja, hogy elmenjen a temetésre, fia pedig megfenyegeti, hogy kidobja a lakásból, ahol együtt éltek. Marina transzneműsége Orlando családja szemében aberráció. Fájdalmas harcot kell vívnia – mint egész eddigi életében –, hogy önmaga maradhasson: erős, egyenes jellemű, fantasztikus nő.

[ITT A VÉGE A CSELEKMÉNY RÉSZLETEZÉSÉNEK!]

További információk a filmről a PORT.hu oldalon:
https://port.hu/adatlap/film/mozi/egy-fantasztikus-no-una-mujer-fantastica/movie-193019
34030708 1538914636234917 1126182090488938496 n

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.