Közösségi program portál
és helykereső

Festői szerelmekről Nyáry Krisztiánnal

Hozzáadás a Google naptáramhoz

Nagyszerű esti beszélgetésre invitálunk minden érdeklődőt február elején is! A Pedagógiáról másképp c. beszélgetős sorozatunk következő vendége az elmúlt évek egyik sikerszerzője, Nyáry Krisztián író, irodalomtörténész lesz.

Hobbiként, a barátainak kezdett el történeteket írni Nyáry Krisztián a Facebookon írók, költők szerelmi életéről, s a jó stílusban megírt bejegyzések és régi fotók nagyon rövid idő alatt elképesztően népszerűek lettek. A bejegyzésekből mára több mint 40.000 olvasót vonzó kulturális ismeretterjesztő sorozat lett.  Az internetes bejegyzésekből hamarosan kötet született, s az „Így szerettek ők” című irodalmi szerelmeskönyv a 2012-es év egyik könyvsikere lett.

Nyáry Krisztián mára már közismert, népszerű író, irodalomtörténész, kommunikációs szakember, könyvkiadó. Talán kevesen tudják, hogy a szentesi Horváth Mihály Gimnázium irodalmi-drámai tagozatára járt, majd 1990–1995 között a pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem magyar nyelv és irodalom – művészettudomány szakos hallgatója volt. 2015. április 1-jétől a Magvető Könyvkiadó és az Athenaeum Kiadó igazgatója.

Most legfrissebb, Festői szerelmek című könyve kapcsán a képek mögötti emberekről, sorsokról és történetekről beszélgetünk Vele. Egy kis ízelítő ITT!

A rendezvényen való részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött!

Fest c5 91i szerelmek 768x389

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.