Közösségi program portál
és helykereső

Fény meditáció és hangfürdő

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Szeretettel ajánljuk figyelmetekbe a soron következő hangfürdőnket. A hangfürdő előtt egy meditációval segítjük az ellazulást, a lágy zenére hangolódást. Ahhoz, hogy mozgósítsuk a tudatunk mélyén rejlő belső energiákat a mélybe kell leszállni. A vezetett meditációval képesek vagyunk hatást gyakorolni a mélyen zajló folyamatokra.

A meditáció alatt tudatosan visszatérünk a jelenbe, elcsendesítjük az elmét, ellazítjuk a testünket, igyekszünk kívül kerülni a napi feladatainktól. Lehetőséget adunk önmagunknak, hogy elcsendesedjünk, befelé figyeljünk, egy rövidke időre elengedjük az irányítást az életünk felett. Kialakítunk egy szeretet kört, egy szeretet-egységet, amit akár otthoni meditációban felidézve könnyebben tudjuk lecsendesíteni a tudatunkat. A vezetett meditációval ráhangolódunk a hangfürdő ellazító, tisztító rezgéseire.

Végtelen lények vagyunk, végtelen lehetőségekkel, végtelen képességekkel. Amennyiben kedvet éreztek, várunk Benneteket szeretettel.

Arra kérünk, hozz magaddal polifoam matracot, takarót és folyadékot.
Részvételi díj: 1.700.- Ft
Helyszín:
Dugonics András Piarista Gimnázium, Színházterem
Szeged, Bálint Sándor u. 14.
Időpont: 2018.02.24. 17:00 - 19:00 óra
A testet és lelket nyugtató zenei élményt Páli Tibor és Jenei Kornél barátaink biztosítják.
Kérjük, részvételi szándékodat jelezd az oldalunkon üzenetben, vagy e-mail-ben: tevaltoztass@gmail.com vagy felhojaro.444@gmail.com
Telefon: 70/363-30-75
Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!
Ibi & Imi ♥

Részletes ismertető:

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt egy hangfürdővel egybekötött meditációra.
A napjaink aktív történései, életünk, munkahelyünk, családunk mindennapi rutinja mellett kevés idő jut Önmagunkra; arra, hogy egy kis időt csak magunkkal törődjünk, a vágyainkkal lehessünk, terheinktől mentesen ellazuljunk. Pár perc kikapcsolódás csodákra képes a mindennapjainkban. A hangfürdő lágy hangjaival, a gongok, hangtálak és egyéb hangkeltő eszközök, hangszerek rezgéseivel finoman kivezeti a feszültséget a testünkből, ráhangol a béke, nyugalom, harmónia állapotára, teret nyit, hogy merjünk hinni a vágyainkban és ismét energikusnak érezzük magunkat.
Lehetőséget ad arra, hogy az alatt a kis idő alatt csak önmagunkkal foglalkozzunk, befelé figyeljünk. Ennek segítése érdekében a hangfürdő egy rövid meditációval kezdődik, amely segíti az ellazulást, ráhangolja a testet és a tudatot a hangfürdő lágy energiáira, a harmonikus rezgésekre, hogy megérezd az Univerzum végtelen lehetőségét.
A meditáció és a hangfürdő célja, hogy megtaláljuk magunkban azt a teremtő erőt, ami által önmagunk lehetünk, megtapasztaljuk azt, akik valójában vagyunk, megvalósíthatjuk álmainkat, vágyainkat, megtanulhatjuk a testi tüneteink gyógyítását, lelki sebeink áthangolását és megtalálni azt az erőt, ami által képesek vagyunk LÉTEZNI.

Egy kis ismertető a hangfürdő hatásáról, működéséről:
Az egészség feltétele, hogy a szervezet rezgései harmonikusak legyenek.
A hangfürdő pozitív hatása azon alapszik, hogy az egészséges szervezet jól hangolt, saját ideális frekvenciáján rezeg, azonban az életünkben jelen lévő hatások ezt a harmóniát megzavarhatják. A hangmasszázs aktiválja az immunrendszert, támogatja a szervezet öngyógyító folyamatait, harmonizálja a testet és a lelket, enyhíti a stressz káros hatásait, tisztít, gyógyít.
A hanghullámokat a test könnyen átveszi, így a gong és a hangszerek hangjaiban fürödve az emberek megnyugszanak, megszabadulnak a stressztől, oldódik az izomtónus feszültsége, a légzés szabályossá válik, megszűnik az ellenállás és ez segíti az elengedést. Segítségünkre van abban, hogy testi-lelki-szellemi problémáinkat más szemszögből láthassuk meg, mert ez gyakran a megoldást is magában hordozza.
Nagyon intenzív élmény a harmonikus hangok, rezgések óceánjában fürödni egy hangulatosan berendezett teremben, ahol a tibeti tálak, gongok hangja lassan megtölti az egész teret, finoman egybefonódva egységet alkot a különféle hangkeltő eszközökkel, fúvós és húros hangszerekkel; a rezgések a testben is érzékelhetővé válnak, elősegítve a mély ellazulást.
A hangfürdő alatt az ellazulást, az elengedést egy rövid vezetett meditáció segíti.
A hangfürdőt ajánljuk mindazoknak, akik
• valamilyen testi, lelki, vagy kapcsolati problémával küzdenek,
• úgy érzik, változásra van szükségük,
• szeretnék a blokkjaikat feloldani, elengedni,
• szeretnék meditáción keresztül megtalálni belső harmóniájukat,
• fontosnak tartják az egészséges életmódot az életükben

A hangszerek finom hanghullámokon keresztül segítik a belső béke elérését. Gyere el, és utazzunk együtt!

A testet és lelket nyugtató zenei élményt Páli Tibor és Jenei Kornél barátaink biztosítják.

Várunk szeretettel, Ibi és Imi

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.