Közösségi program portál
és helykereső

Fehér nyuszi, vörös nyuszi - előadja: Hevér Gábor

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Nassim Soleimanpour: FEHÉR NYUSZI, VÖRÖS NYUSZI

2019. október 28. 19:00 – előadja: Hevér Gábor
Az iráni szerző, Nassim Soleimanpour nemzetközi sikert aratott különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a darabot, amely kísérlet a színház hatalmának demonstrálására, közös játék az író, a színész és a közönség részvételével, vagyis minden egyes este megismételhetetlen alkalom. A tétet emeli, hogy a színész a darab szövegét ott, helyben, a színpadon kapja meg, tehát ő sem tudja, mi fog történni.
A már több mint ötven nyelvre lefordított, Indiától Dániáig, Új-Zélandtól Kanadáig számos országban hallott szöveget olyan kiváló színészek is előadták már, mint Whoopi Goldberg, John Hurt, Nathan Lane, Stephen Rea, Sinead Cusack, Brian Dennehy, David Hyde Pierce, Alan Cumming, F. Murray Abraham, az operaénekes Joyce DiDonato vagy a filmrendező Ken Loach.

A Fehér nyuszi, vörös nyuszi 2019. augusztus 9-i, szegedi előadásáért Medveczky Balázs a THEALTER Fesztivál különdíját kapta bátor és felelős színészi munkájának elismeréseként.

A SzínMűHely Produkció és az Átrium előadása.
Az előadás hossza: 80 és 120 perc között, szünet nélkül.

https://atrium.hu/eloadasok/feher-nyuszi-voros-nyuszi

A vendégjáték a szegedi MASZK Egyesület szervezésében, a Szegedi Nemzeti Színházzal együttműködésben jön létre.
72169607 2378994018814479 8294426243441360896 n

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.