Közösségi program portál
és helykereső

Fegyverneki Gergő digitálispedagógia-szakértő érkezik: Meddig játék a játék?

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Nagyszerű hírünk van: az idei ősz vendége lesz Fegyverneki Gergő digitálispedagógia-szakértő is, aki elképesztően aktuális előadással érkezik november 29-én Szegedre - természetesen a Mentor(h)áló vendégeként! Az előadás témája a kütyü- és játékfüggés!
Az előadás címe: Digitális drog: meddig játék a játék?
Az előadás időpontja: 2022. november 29. kedd 18.00
Az előadás helyszíne: IH Rendezvényközpont, Szeged, Felső Tisza-part 2.
Jegyek október 11-én, kedden 16.00 órától személyesen az IH Rendezvényközpontban és online, a https://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/.../FEGYVERNEKI221129 oldalon kaphatók!
"Meddig játék a játék?
Ma már a világhálón számos előnyre szert tehetünk, miközben az internet- és játékfüggőség korunk népbetegségévé kezd válni.
Vajon hol húzódik meg a határ az egészséges használat és a túlzott képernyőzés között?
Mennyi az annyi?
Meddig hobbi a játék és hol kezdődik a függőség?
Mit tehetünk gyerekeinkért, magunkért, kollégáinkért, hogy jól tudjanak/jól tudjunk egyensúlyozni az online – offline libikókán?
A legfrissebb tudományos eredmények mellett személyes példákkal és hasznos tanácsokkal is színesítjük az előadást, ahol – amennyiben van kedve a közönségnek - számítunk a közönség aktív bevonódására is."
Előadónk Fegyverneki Gergő digitálispedagógia-szakértő, magyar-mozgógép kultúra és média szakos tanár, módszertani tréner, képzés- és tananyagfejlesztő, a Felelős Szülők Iskolája szakértője.
Gergő nagyszerű előadó, a kütyü- és játékfüggésről szóló remek stílusú, humoros előadását jó szívvel ajánljuk valamennyi korosztálynak!
Szülőknek és pedagógusoknak RECEPTRE felírva ajánljuk!
Jegyárak:
- kedvezményes árú jegyek: 2.000,- Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány);
- teljes árú jegyek: 2.500,- Ft.
Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot!
Jegyek október 11-én, kedden 16.00 órától személyesen az IH Rendezvényközpontban és online, a https://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/.../FEGYVERNEKI221129 oldalon kaphatók!
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.