Közösségi program portál
és helykereső

„És békét kötök vele.” – Patyi Zsófia fotókiállítása

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Megnyitja: Limpek Ágnes
Patyi Zsófia irodalomterápiás kiállítása valójában inkább megállítás: a napi pörgést-görgetést lelassítva az őszinte elidőzésre ösztönöz, nézőit olvasóvá kívánja emelni, hiszen fotói cím helyett Tisza Kata-idézeteket hirdetnek. A kiállítás közvetít és felelősséget vállal, a beszédes, vagy épp csak suttogó, de az idézetekre felelő fotók az önismeret és az önreflexió felé terelgetik az érdeklődőt. Észrevétlen is bántjuk a másikat, pedig minden (a világ, a város, az egyetem, a csoport, a család) élhetőbb és mindenki jobban lenne, ha magunkra, sebeinkre, miértjeinkre és a másikra tekintettel építenénk az életet.
A kiállítást megnyitja Limpek Ágnes, az SZTE korábbi hallgatója angol, pszichológia és közgazdaságtudomány mesterszakon. A fotók és szövegek kapcsolatáról, a terápiás irodalom tapasztalatairól és jelentőségéről pedig személyükben megnyitó-beszélgetést folytat két lelkes, hétköznapi ember.
Dr. Patyi Zsófia az SZTE ÁJTK egyetemi tanársegédje, fotográfus (Patyi Photography) Megtekinthető november 30-ig, hétköznapokon 08.00–22.00, szombaton 09.00–20.00 óráig.Portálunkat várhatóan 2023. június végén leállítjuk. Hálásan köszönjük az együtt töltött éveket! ♥♥♥

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.