Közösségi program portál
és helykereső

Ermitázs – A művészet ereje - A művészet templomai sorozat

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Voltatok már az Ermitázsban? Itt az alkalom, csatlakozzatok a művészet templomai sorozat következő vetítéséhez!

A 92 perces, feliratos olasz ismeretterjesztő film átfogó képet nyújt a világ egyik legnagyobb és legismertebb múzeumának lenyűgöző épületegyütteséről és páratlanul gazdag gyűjteményéről. Elkalauzol Szentpétervár nevezetességeihez, felidézve a város és a múzeum három évszázadon átívelő történetét.

Jegyár: 2200,- Ft, kedvezményes jegyár: 1800,-Ft
Online jegyvásárlás: https://cutt.ly/HrGnOB1

A Klimt és Schiele – A szecesszió születése c. filmet is jegyző Michelle Mally rendezésében Toni Servillo, A nagy szépség Európa–filmdíjas sztárja kíséri végig a nézőket a múzeum csodálatos csarnokain, bemutatva többek között a Téli Palotát, az Ermitázs Színházat, a Raffaello Loggiát és a hősök arcképcsarnokát a napóleoni háborúk honvédőiről. A múzeumi séta során a falakon látható remekműveken megelevenednek Európa művészetének nagy korszakai Leonardótól Raffaellóig, Van Eyck-től Rubensig, Tizianótól Rembrandtig, az épület falain kívül pedig megannyi történelmi emléket és urbanisztikai különlegességet őrző város tárul fel a nézők előtt – egy hely, ahol kultúra és művészet évszázadok alatt egymásra találhatott.
A látványos nappali és esti felvételeken feltárulnak Szentpétervár jellegzetes látványosságai is, mint a Nyevszkij sugárút, a Nagy Pétert ábrázoló „Bronzlovas” vagy a hömpölygő Névára tekintő nemesi rezidenciák, és megelevenedik az a pezsgő kulturális és művészeti élet, ami évszázadok óta az egyik legfőbb vonzerejét adja a városnak.
84501821 10156904133272304 6983324868599087104 o

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.