Közösségi program portál
és helykereső

Én tökéletes vagyok – tudattalan történet

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Perovics Zoltán: Haszontalan szövegek gyűjteménye – részlet

A helyszín a mulasztás bolygója, ahol a mérgek sokszínű, hipnotikus kín-állatát az emberi faj üres mutációi táplálják. Ahol a látszólag passzív semlegesség rendre magához vonzza, és aktivizálja is a mérgeket. Ahol a mai ember mérgekhez fűződő kaotikus kapcsolatában azoktól már nem is különbözteti meg magát. Ahol az ellenmérget sem gyógyszerének, hanem ellenségének tekinti.
Az idő elközelgett, hogy a „civilizált barbárság” betörésének vége-hosszát belássuk, azonban az ellenméreg mégsem mondja azt, hogy: Der Handkuss! / Kisti Hand!
Irány a Mars! Erre a hangra hangolódni, mindenféle különleges extázis-technika nélkül lehet. A tudattalan finálé garantált, az élő természet a létezés egészére minden pillanatban igent mond. A Föld nevű bolygón felgyülemlett, megtisztíthatatlan, lebonthatatlan méreganyagokat az antarktiszi jégtakarók, és gleccserek olvadásával gondosan összehangolva éppen ez az igent mondás rázza le magáról. A monumentális méregtelenítőkúra vakító árnyait az Artopéd Vizuális Rádió élőben közvetíti.

Az előadás Friedrich Nietzsche, Hamvas Béla, Franz Kafka írásai, archív és jelenkori dokumentumok, hanganyagok, újságcikkek, statisztikák, stb. felhasználásával készült.

Közreműködők: Erdély Perovics Andrea, Wolf Márk, Jerkus Koppány, Diószegi Ágnes, Varga Szűcs Dóra, Kovács Vecei Sára, Perovics Zoltán
Hangfelvételről közreműködik: Czeglédi András
Ruhák: Csúri Anna
Figurák: Kiss Attila Etele
Hangkeverés: Lengyel Zoltán
Hangtechnika: Virágh Máté
Rendezőasszisztens/Szerkesztés: Erdély Perovics Andrea
Írta/Rendezte/Látvány: Perovics Zoltán

Támogatók: EMMI, Grand Café, Patyolat // PRÓBAüzem

------------------------------------------

Előzetes: www.youtube.com/watch?v=LGyEysRVokY

------------------------------------------

Helyregisztráció: artopedlandia@gmail.com, +36 70 941 1607
14391012 1169605269780403 7131695305344990974 n

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.