Közösségi program portál
és helykereső

Én? Időt! - 7 alkalmas énidő-töltő tánc- és művészetterápiás csoport édesanyáknak

Hozzáadás a Google naptáramhoz

Amikor édesanyává válunk, hirtelen azon kapjunk magunkat, hogy az időnk nagy részét kisbabánkkal vagy kisbabánkért töltjük. Bár később csökken a gyermekünkkel együtt töltött idő, gondolataink nagy része természetes módon körülöttük forog, egyszerűen ők lesznek a fontosabbak. Pedig gyakran nekünk is olyan jól esne a támogatás, az én-idő, a feltöltődés, a flow! Minderre az időt gyermekünk, a házimunkák és később a munkahelyünk mellett nem is olyan könnyű megteremteni.

Hét olyan önismereti és feltöltő alkalomra hívlak Téged, drága Édesanya, amelyben mozgásos és alkotásos folyamatokban tapasztalhatod meg a töltődés, a flow és a társak támogatását egy biztonságos, megengedő légkörben, ahol minden csak Rólad szól. Ahova anya-társaiddal együtt behozhatod a megéléseidet, az örömeidet és a fájdalmaidat, és mindezt megoszthatod olyanokkal, akik mélyen átérzik, amiben vagy. Mert néha nem is könnyű ilyen embereket találni.

Az alkalmakon táncterápiás és művészetterápiás módszerekkel dolgozunk, amely nem igényel semmilyen mozgásos vagy egyéb előképzettséget. Nem lesz koreográfia, egyszerűen csak mozgunk egyedül, párban vagy együtt, és alkotunk, beszélgetünk. A csoporthoz az első három alkalommal lehet csatlakozni. Mivel az én-idő a cél, kérlek, hogy gyermekedet, ha még nem jár intézménybe, erre az időre bízd valaki másra, hogy teljesen vagy amennyire csak lehet, ki tudj kapcsolódni, és csak önmagadra koncentrálhass!

Időpontok: február 21-től kéthetente keddenként 9:00-12:00-ig (február 28., március 14., 28., április 11., 25., május 9. és 23. keddenként)
Ára: 9000 Ft / alkalom, egyösszegű előre történő befizetés esetén 54 000 Ft.

Jelentkezési szándékodat, kérlek, legkésőbb február 24-ig jelezd az alábbi űrlap kitöltésével: https://forms.gle/K8JJdsYdSsEbX2Ws8

Mezey Eszter
Gyakorló édesanya, integrált kifejezés- és táncterápiás csoportvezető, képzésben lévő mentálhigiénés szakember
mezey.eszter@gmail.com

EnidoFeltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.