Közösségi program portál
és helykereső

Előkarácsonyi Humppa party! & Pilvaksz Coffee Shop koncert

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Készüljünk együtt az ortodox karácsonyra!
Meghitt balkáni hangulatban vár benneteket a Grand Café és a Casablanca, sőt a szent pillanatokra való tekintettel a két hely közötti csillagkapu is kinyílik, szabadon lehet hát válogatni az ünnepibbnél ünnepibb pillanatok között.

21 órától a Grand Caféban a HumpPankok: boba42 és DJ Rat hangolja a népet megfelelő karácsonyi nótákkal, és a már megszokott humppa slágerekkel. Szokásukhoz híven lesz nyereményjáték is (részletek majd posztokban).

22 órától a Casablancában BéTé pörget balkan-electro ropnivalót egészen hajnal 2-ig.

23 órától a Pilvaksz Coffee Shop koncertezik a Grand Café mozitermében, avagy "életem egy koffeinmérgezésért!"

A koncert után a kávézóban levezetésként a nap második humppa party-ján táncolhatjátok ki magatokból, ami bennetek maradt. Balkan-ska, gypsy, immigrant kalandozások a pop és a pank határvidékein.

Így mutatkozott be a zenekar, amikor együtt guggoltunk a téren:
"Igaz, zenénket Szegeden kívül elvétve ismerik, de legalább a fogyasztási szokásainkat mindenhol rettegik. Épp csak egy fő híján múlik, hogy kompániánk egyelőre nem a gonoszok gyülekezete. Fene nagy jó dolgunkban más teendőnk sincs, csak az, hogy éjt nappallá téve zeneszerszámainkat folyton nyüstölve csikarjuk ki az anyagból azt, ami a mag: soha véget nem érő punk balett."
Belépőt nem szednek, de nagyon hálásak, ha kalapjukba juttattok valamit sörre-borra-benzinre valót a két-három órás pakolásért, ami lehetővé teszi az egy órás bazseválást.

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.