Közösségi program portál
és helykereső

Előadás és beszélgetés a veszteségről, a gyászról és a gyászfeldolgozásról

Hozzáadás a Google naptáramhoz

Ha veszteség ér minket, gyászolók leszünk. A gyász érzésén és folyamatán nem csak akkor megyünk át, ha egy szeretett személyt veszítünk el. Gyászreakciót válthat ki az egészségünk megromlása, költözés, válás, szakítás, háziállat elvesztése vagy akár az is, ha egy álmot vagy reményt, érzést vagy kapcsolódást veszítünk el. A Gyászfeldolgozás Módszer® segítségével hatékonyan küzdhetünk meg a minket ért veszteségekkel. Élettel telibbek lehetünk, javulhat az alvásunk, csökkenhet szorongásunk és testi tüneteink – akkor is, ha nem mostanában, hanem régebben éltünk át veszteséget.

Ha érdekel a téma, és szeretnél többet tudni a gyászról és a gyászfeldolgozásról, szeretettel várlak ingyenes előadásomon, amelyen hasznos információk hangzanak el, és a résztvevők a kérdéseiket is feltehetik. Én pedig szívemből vagyok ott, hogy ezzel is hozzájáruljak a folyamathoz, ami a megkönnyebbüléshez vezet.

A részvétel díjmentes.

Mezey Eszter
Gyászfeldolgozás Módszer® Specialista, képzésben lévő mentálhigiénés szakember, integrált kifejezés- és táncterápiás csoportvezető

M c3 a1rcius 2028Portálunkat várhatóan 2023. június végén leállítjuk. Hálásan köszönjük az együtt töltött éveket! ♥♥♥

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.