Közösségi program portál
és helykereső

Élményséta: Hosszúlépés - a borséta

Hozzáadás a Google naptáramhoz

Élményséta a Borfesztre hangolva

Szeged és annak legnagyobb fesztiválja is az idén jubilál.
Ennek örömére szervezünk a 25. Borfesztivál és Szeged Napja rendezvénysorozat keretein belül 3 időpontban borozós élménysétát.

Egy könnyed délutáni programra invitálunk, melyben átélheted a mediterrán fesztiválhangulatot és közben sok érdekességet megtudhatsz Szegedről és a város történetéről.

1-1,5 órás sétánk során felfedezzük a Napfény Városának rejtett és kevésbé rejtett szépségeit, hangolódunk egy kicsit a borkóstolósára, majd sétánk végállomása a Széchenyi tér forgataga lesz.
Partnerünk a szegedi Borpont borszaküzlet, melynek standjánál az ország minden tájáról kóstolhatsz borkülönlegességeket és borszakértőnk segítségével sok hasznos információval gazdagodhatsz a borokkal kapcsolatban.

Részvételi díj: 2.900,-Ft/fő
AKCIÓ! Ha ketten jöttök, akkor a részvételi díj 5.000,-Ft/2 fő.

A program részeként mindenki vendégünk lesz 1 pohár borra, melyet maga választhat ki a több mint 10-féle bortételből, melyeket a Jekl Pince (Villány), Borbély Pince (Badacsony), Aegidius Bormanufaktúra (Eger), Haraszthy Pince (Etyek) kínálnak.

További fogyasztás esetén az Élményséta résztvevők a standnál nagy mértékű kedvezményekben részesülnek. (A következő pohár borból 20% és minden azt követő fogyasztás esetén 10%.)

Ismerj meg többet Szegedből és a különleges magyar borokból!

Az élményséták időpontjai:
2019.05.19. (vasárnap) 15.00-17.00
2019.05.23. (csütörtök) 17.30-19.30
2019.05.26. (vasárnap) 15.00-17.00

Találkozó: Szeged, Dóm tér, a Somogyi Könyvtár bejáratánál

Jelentkezés az info@elmenyseta.hu címen, számlázási név, cím és létszám megadásával.

Img 8778

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.