Közösségi program portál
és helykereső

Életünk hullámvölgyei - okok és megoldások - vendégünk dr. Belső Nóra pszichiáter!

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Újabb izgalmas, sokakat érintő és érdeklő téma, újabb kitűnő szakember a Mentor(h)áló 2023-as tavaszi évadában! Vendégünk dr. Belső Nóra pszichiáter szakorvos, egészségügyi menedzser specialista, fókuszban az életciklusok, élethelyzetek lelki életre gyakorolt hatásai!
Az előadás címe: Életünk hullámvölgyei - okok és megoldások
Az előadás időpontja: 2023. február 28. kedd 18.00
Az előadás helyszíne: IH Rendezvényközpont, Szeged, Felső Tisza-part 2.
Jegyek személyesen az IH Rendezvényközpontban és online, a https://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/BELSONORA230228 oldalon kaphatók november 29-én, kedden 8.00 órától!
"Életünk számos csodát, lehetőséget, de megannyi bánatot és hullámvölgyet tartogat számunkra.
Egy részük belőlük fakad, más részük viszont a külvilágból érkezik.
Miképpen hat ránk a világ zaja, mitől függ, hogy egyesek jól, mások igen rosszul viselik a negatív történéseket?
Miben áll a mentális sérülékenység és hogyan küzdhetünk ellene?
Az előadás körbejárja az egyes életciklusok, élethelyzetek lelki életre gyakorolt hatásait, figyelembe véve az emberi idegrendszerben zajló biológiai folyamatokat, a nem szerepét és a társadalmi hatásokat.
Megismertet a legmodernebb szemléletekkel a leggyakrabban előforduló mentális zavarokat illetően és sorra veszi a lehetséges kapaszkodókat és megoldásokat."
Jegyárak:
- kedvezményes árú jegyek: 2.500,- Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány);
- teljes árú jegyek: 3.000,- Ft.
Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot!
Jegyek személyesen az IH Rendezvényközpontban és online, a https://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/BELSONORA230228 oldalon kaphatók november 29-én, kedden 8.00 órától!
Dr. Belső Nóra pszichiáter szakorvos, egészségügyi menedzser specialista első alkalommal lesz a Mentor(h)áló vendége. Érdeklődése és munkája középpontjában a hangulat- és szorongásos zavarok állnak. A komplex, humanisztikus, személyközpontú terápiás megközelítés híve. Vallja, hogy a pszichiátriai kezelés nemcsak a betegségek hatékony biológiai gyógyításából áll, hanem magában foglalja az ismeretterjesztést és az életszemlélet tudatos átformálását is. Praxisában az orvosi munka mellett életviteli és párkapcsolati tanácsadást is végez. Számos könyv szerzője, előadó, médiaszereplő.
A 2023-as tavaszi évad kiemelt lélektani előadására óriási érdeklődés várható - érdemes a jegyeket időben bebiztosítanotok!
Karácsonyra nagyszerű ajándék lehet
316962263 1157451311565090 5038210559711652180 nFeltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.