Közösségi program portál
és helykereső

Egyetemi nyílt nap a REÖK-ben

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Szegeden tanulsz és még nem jártál a REÖK-ben?
Gólya vagy és most fedezed fel Szeged kulturális értékeit?

A Regionális Összművészeti Központ kiállításokkal, hangversenyekkel, szobaszínházi előadásokkal és egyéb izgalmas programokkal várja a szegedi egyetemistákat egész évben.

Aktuális kiállításainkra ezen a napon 50% kedvezménnyel várjuk az SZTE hallgatóit!
Konkoly Gyula festőművész 16 éven felülieknek szóló tárlatán színpompás bikiniben ünneplik a kortárs festészet izgalmait a képek kicsattanó kedvű alanyai. A 60-as években induló magyar avantgarde művészet egyik legmeghatározóbb alakjának kiállítása kifejezetten a Reök-palota tereire lett adaptálva. A művész jól ismert strandos, tengerparti sorozatának bemutatása mellett láthatóak egészen friss művek is. Több mint hatvan nagyméretű, színpompás, eleven, látványos és mozgalmas alkotás várja az érdeklődőket a kiállítótermekben.

A REÖK Átriumbában a Virtuális Kiállítás tekinthető meg, amely megnyitása óta hatalmas népszerűségnek örvend a látogatók körében. Elhoztuk Michelangelo Dávidját, itt van az egész Laokoón szoborcsoport és a kínai agyadhadsereg egy dezertőre is itt rejtőzik. Hogy mindezt hogyan varázsoljuk a Reök Palotába, gyertek el és nézzétek meg október 5-én, szerdán!

Diákigazolvány felmutatásával kedvezményes, félárú jegyet válthattok a Konkoly Kiállításra. A Virtuális Kiállításunk továbbra is ingyenesen látogatható.
A program az Őszi Kulturális Fesztivál keretein belül valósul meg.
14310371 1390792847614883 2126212306378498500 oFeltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.