Közösségi program portál
és helykereső

Egyasszony - az Orlai Produkciós Iroda és a FÜGE Produkció előadása

Hozzáadás a Google naptáramhoz
„Forszírozott, rohamos szülés során somatomentálisan és mentálisan súlyosan sérült csecsemő.” Péterfy-Novák Éva majd minden orvostól ezt a diagnózist kapta, akinek megmutatta egyre súlyosabb állapotba kerülő kislányát, a pár hónapos Zsuzsit. A kislány hét évvel élte túl a diagnózist, édesanyja pedig harminc évvel a történtek után döntött úgy, hogy blogbejegyzésekben megírja együtt töltött éveiket. A megrázó őszinteségű blogból könyv született, a könyvből pedig ez a színházi előadás.
„Minden élet impozáns, ha őszintén mesélik el. Ez a könyv hű tükre a valóságnak. Se letenni, se elfelejteni nem lehet.” – nyilatkozta Mácsai Pál a könyvről.
Az Egyasszony igaz történet az élet fájdalmas titkairól, amelyekről nem szokás beszélni. Tragikus és egyben felemelő példázat, melynek különlegessége, hogy bár a rettenetet beszéli el, mégis rendíthetetlen életöröm sugárzik belőle.
Az előadást a 7 óra 7 színházi portál beválasztotta a tavalyi év legfontosabb 40 előadása közé, Tenki Réka nagyszerű alakítását pedig az összes kritika kiemeli.

előadja: Tenki Réka // írta: Péterfy-Novák Éva // színpadra alkalmazta: Tasnádi István // zeneszerző: Barabás Béla // díszlet, jelmez: Kálmán Eszter // producer: Orlai Tibor // a rendező munkatársa: Kis-Kádi Judit // rendező: Paczolay Béla

A MASZK Egyesület „Szólóban 2016” sorozatának nyitó darabja.

Fotók: Takács Attila
12604865 1096821607015835 8384354083588501774 o

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.