Közösségi program portál
és helykereső

Ed Philips and the Memphis Patrol (Vendég: Sonny and his Wild Cows)

Hozzáadás a Google naptáramhoz

19 óra - Sonny and his Wild Cows

Sonny and his Wild Cows - Don't Dog Your Woman (2017)

20 óra - Ed Philips and the Memphis Patrol 

Ed Philips and the Memphis Patrol - I BEG OF YOU (2017)

 

"Március 7-ére sikerült összehoznunk az idei tavasz legforróbb szegedi rock and roll buliját.

A közelmúltban némi megújuláson-frissülésen átesett Ed Philips and the Memphis Patrol zenekart nem kell bemutatni, többször voltak már vendégeink az IHRK-ban.

A csapat a 2011-es megalakulása óta két lemezt és több videóklippet adott ki, dolgozott együtt Ferenczi György EMeRTon-díjas szájharmonika-művész, énekessel a többszörös nemzetközi díjnyertes szegedi Fool Moon énekegyüttessel, Danics Dóra énekesnővel és Elvis eredeti zenekarának jelenlegi énekesévek Dennis Jale-el.

A zenekar az elmúlt 8 évben több mint 10 országban adott koncertet és napjainkra már megkerülhetetlen vendégei a legnagyobb hazai és nemzetközi kluboknak, fesztiváloknak, zenei találkozóknak.
----------------------------
Long Tall Sonny azaz „Mr. Rhythm-and-blues” Európa legfigyelemreméltóbb autentikus rhythm-and-blues énekese, gitárosa, aki a műfaj eredeti, 40-es, 50-es évekbeli formáját népszerűsíti. A 16 éve alakult Sonny and his Wild Cows bejárta Európa nagy rock-a-billy fesztiváljait, legendás blues klubjait (20 országban léptek fel!).

Nem mindennapi alkalom, hogy ez a két zenekar közösen áll színpadra, egy igazán különleges, forró hangulatú bulira készülhetünk!!"

A rendezvény weboldala.

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.