Közösségi program portál
és helykereső

Dupla Humppa és The Chimney Shitters koncert

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Durran a táppénz!
Az utolsó szabadtéri humppa party-n transzglobálissá tágítjuk eddigi transzeurópai zenei utazásunkat sztárfellépőnkkel, a USA-beli The Chimney Shitters & The Fallen Dishes ̶c̶o̶n̶t̶r̶a̶b̶a̶n̶d̶ countrybanddel!

̶A̶ ̶b̶e̶n̶z̶i̶n̶p̶é̶n̶z̶ A kötelezően választható zenekari támogatás alsó határa 500 magyar forint lesz (ami csak 1,87 USD), cserébe három bulit is kaptok:
1. egy humppa partyt kb 8 és 10 között
2. egy világszínvonalú koncertet 10 és 11:30 között
3. még egy humppa partyt 11:30-tól kb. 2-ig
Az időpontváltoztatás jogát naná, hogy fenntartjuk, de ez nem változtat azon, hogy egy nap, egy belépőért kettő bulit és egy koncertet kaptok. Mondja bárki, hogy nem éri meg!

Ráááadásul: Szlavisztikás gólyáknak ingyenes (felvételi értesítő, vagy bármi felmutatása ellenében, ami igazolja e két tényezőt)!

A The Chimney Shitters & The Fallen Dishes a Malomfesztiválon mutatkozott be a kelet-közép-európai közönségnek. A folk sátorban alig lehetett megmaradni a felvert portól, és mivel minden valamire való humppás szereti a port, gyoran meg is hívtuk őket Szegedre, még mielőtt hazatérhettek volna.
Majd linkelünk videót, meg lehet, hogy rendes leírást is, csak azt még fordítják amerikaiból.

UPDATE: (megkaptuk a fordítást)
Egyszer régen, régen ... Valahol a texasi sáv és a Nashville-i hölgyek völgyei között ... Három jó barát suttogott és kavargott egy dohánytálban, vállak és vállak köré vándorolva, vándoroltak és kúsztak az autópályán a banditák és az indiánok. A mennyei lángjaikkal bámulták, és éneklésük és éneklésük fáradt, ujjaik a bandyájukat és a gitárokat a könnycseppekben zsebre zúzzák ... Az egyikük megállt; pillantott a közeledő napfelkelte felé, aztán a seggje hangosan kiabált, hangosan megveregette a nadrágját, letette a nadrágját egy kéményre, és a másik két jó barátja tetszett neki. A nevetés nagy szaga nevetett, három kéményen ült, vidáman buja, örökkévaló barátsággal egymás mellett ebben a nemes módon.
Ez a híres nap a legendás Chimney Shitters hajnalának, így mondja a kanton és a bluegrass dallamát!

Aki többet szeretne tudni a humppáról, kövesse a facebook oldalt:
https://www.facebook.com/humppaszeged
vagy inkább jöjjön el!

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.