Közösségi program portál
és helykereső

Dupla! Hadházi, KAP, Litkai és Ceglédi Szegeden! mv. Lovász

Hozzáadás a Google naptáramhoz
DUPLA ELŐADÁS!

Március 16-án 18 órakor és 20.30-kor DUMA AKTUÁL - Hadházi László, Kovács András Péter - KAP, Litkai Gergely és Ceglédi Zoltán
az IH Rendezvényközpontban!
Műsorvezető: Lovász László

Jegyek 4400 Ft-ért kaphatók a Tourinformban és interneten.
https://dumaszinhaz.hu/eloadasok/?fellepo&helyszin=Szeged&idopont_tol&idopont_ig&kereses=1&cim

(A nem dumaszinhaz.jegy.hu-n vásárolt jegyekért kezelési költséget számolhatnak fel!)

FRISSÍTÉS:

Kedves Nézőink!
A március 16-i 18.00 és 20.30-as DUMA AKTUÁL - Ceglédi Zoltán, Hadházi László, Kovács András Péter, Litkai Gergely, Lovász László c. előadásunk az IH Rendezvényközpontban a Magyarország Kormánya által kihirdetett vészhelyzet miatt elmarad.
Az előadást hosszas szervezés és egyeztetés után sikerült másik időpontra áttennünk.
Az új időpont: 2020. június 16. 18.00 és 20.30, az előadás helyszíne változatlan.
Amennyiben megfelel Önöknek az időpont, a belépőjegyük automatikusan érvényes az új előadásra, ugyanarra a helyre, azzal egyéb teendőjük nincsen.
Ha az időpont nem felel meg, kérjük az ugyfelszolgalatvidek@dumaszinhaz.hu e-mail címre jelezzék visszaváltási igényüket március 31-ig, hogy ezt továbbíthassuk az jegyértékesítési partnerünknek, az Interticketnek. Önök azonban dönthetnek úgy, hogy nem kérik a belépőjegyek visszaváltását, támogatva ezzel a Dumaszínház fennmaradását. Kérjük, fontolják meg ezt a lehetőséget is, mivel ebben a rendkívüli helyzetben nagy segítséget jelent számunkra. Amennyiben nem online vásárolta jegyét, akkor a vásárlás helyén tudja visszaváltani, ha ezen intézmény zárva tart, a visszaváltásra az újranyitás után tud sort keríteni. Amennyiben a módosított időpont idejéig nem szűnnek meg a járványügyi intézkedések, ismét új időpontot egyeztetünk és ugyanilyen formában jelezzük Önöknek.
A visszaváltás folyamatosan történik, mivel partnerünknek, az Interticketnek is rendkívüli munkateherrel kell megküzdenie.
Ha otthonában szeretné követni fellépőinket, jövő héttől nézze a http://dumatv.hu oldalt!
Üdvözlettel:
A Dumaszínház csapataSee MoreComedy
82516315 2146759725426906 7187037327816916992 o

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.