Közösségi program portál
és helykereső

Drum Culture w/ Vida & Vida allnightbreakz, tilosradio Budapest

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Kedves Barátaink!

Nagy örömünkre szolgál, hogy elfogadta meghívásunkat a két budapesti DJ!

Fogadjátok őket akkora szeretettel, mint amekkora lelkesedéssel várják Ők is ezt a partit! :)

Egy pár mondat a két lemezlovas eddigi munkásságáról:

VIDA G

Vida G 1999-óta áll a dj pult mögött. Pályafutását a Tilos Rádiónál kezdte Dj Solid oldalán és itt is ragadt több mint tíz évig. Rendszeres fellépője a nagyobb fesztiváloknak de inkább a budapesti klubbélet meghatározó alakja.
Több nagy sikerű klubbest házigazdája volt az elmúlt majdnem 20 évben, melyek minden héten több száz embert vonzottak a táncparkettre. Az Allnightbreakz-et a 2000-es évek elején indította Vida L és Marka társaságában a legendás Kultiplexben. Itt, mint a neve is mutatja a breakbeat-é volt a főszerep nagyon nagy sikerrel. 10 évvel később egy új partysorozatot indított Nixonnal, Hanzeeval és Sam Starionnal "Feel The Funk Baby!" néven a
méltán híressé vált Instantban. Ezeken a péntek estéken a reggae-től a hip-hoppon át a drum and bass-ig minden műfaj fellelhető egy kis scratch-el fűszerezve. 2014-től rezidense a Petőfi Rádió Petőfi Dj című mixműsorának, melyben a hazai underground lemezlovasok mutatták be a legfrissebb
felvételeket a világ minden tájáról. Saját szerzeményekkel is büszkélkedhet, melyeket több külföldi kiadó is publikált digitálisan és bakelit formájában is.
Tagja volt a Nynfus Corporationnak, de a Belgába is rendszeresen bedolgozik, és persze fel is lépnek együtt. Szettjeit az eklektika jellemzi.

Folytatjuk ! :)

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.