Közösségi program portál
és helykereső

Dr. Kürti Sándor: Kell egy csapat! avagy „A kőkorszaknak sem akkor lett vége, amikor elfogyott a kő”

Hozzáadás a Google naptáramhoz

A szegediek és környékbeliek kedvenc sorozata, a Pedagógiai esték május elején egy újabb nagyszerű előadóval rukkol elő - vendégünk egy vérprofi üzletember: a Gábor Dénes és Széchenyi-díjas dr. Kürti Sándor, a Kürt Zrt. alapítója, elnöke!

Előadásának címe: Kell egy csapat! avagy „A kőkorszaknak sem akkor lett vége, amikor elfogyott a kő” Dr. Kürti Sándor Magyarország egyik legsikeresebb és legtapasztaltabb üzletembere, akitől valamennyien tanulhatunk. Emellett nagyszerű ember és kitűnő előadó!
Hallatlanul széleskörű munkásságát számtalan díjjal jutalmazták, melyek közül a legfontosabbak:

- Kalmár László-díj a számítógép-tudományban, annak alkalmazásában elért eredményeiért (1996)
- az Év Informatikai Menedzsere (1997 és 1998)
- Gábor Dénes-díj az innováció területén elért eredményeiért (1998)
- Széchenyi-díj (2004)
- az „Év Üzletembere 2005” díj az Ernst & Youngtól (2005)
- Pro Informatika díj az Informatikai Vállalkozások Szövetségétől (2007)

Cégük, a Kürt Zrt. magyar tulajdonú, nemzetközi szinten meghatározó cég, amely adatmentéssel, információbiztonsággal foglalkozik. A Kürt Zrt. elnyerte a Magyar Innovációs Szövetség által meghirdetett Magyar Innovációs Nagydíjat, az Informatikai és Hírközlési Minisztérium Innovációs Díját, a Szociális és Munkaügyi Minisztérium Családbarát munkahely díját, a legdinamikusabban fejlődő vállalatoknak járó Europe’s 500 díjat és a Napi Gazdaság Innovációs díját a középvállalat kategóriában.
Jelen vannak Dubai-ban, az USA-ban, Európa számtalan országában - a 2001. szeptember 11-ei terrortámadásokat, a 2004. decemberi távol-keleti cunamit, a 2005 augusztusi New Orleans-i hurrikánt, illetve a 2010-es magyarországi árvizet követően is igénybe vették adatmentési szakértelmüket!
Az előadás - a „Kell egy csapat!” címmel összhangban - esettanulmányok sorozata a KÜRT Zrt. életéből.
"A bemutatandó eseteket csapattagjaink katalizálták, noha a végrehajtás mindannyiunké. Mottónk: Csapatépítő projektjeinket a megrendelő fizeti. Szeretnénk, ha boldogan tenné."
Szó lesz a csapat fontosságáról, együttműködésről, vezetői szerepekről - mindez egy tapasztalt, vérprofi üzletember szellemes előadásában "tálalva"! Újabb kihagyhatatlan lehetőség a tanulásra, újabb nagyszerű esti élmény vár mindazokra, akik most is velünk tartanak!

 

A rendezvény weboldala.

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.