Közösségi program portál
és helykereső

dr. Herczog Mária családszociológus, gyermekvédelmi szakértő: Ki védi meg gyermekeinket?

Hozzáadás a Google naptáramhoz

Magyarország talán legismertebb és elismertebb családszociológusa, gyermekvédelmi szakembere, a nemzetközi viszonylatban is szaktekintélynek számító dr. Herczog Mária márciusban a Pedagógiai esték vendége!

 Előadásának címe: Ki védi meg gyermekeinket?

A gyerekek védelmének legjobb eszköze a család megerősítése, a helyi, univerzális, célzott és szükség szerit speciális ellátások biztosítása - tartja Herczog Mária. A magas minőségű egészségügyi, oktatási és szociális szolgáltatások nemcsak a megelőzés és a korai beavatkozás sikerességét jelentik az érintett gyerekek és családjaik számára, de jelentős megtérülést jelentenek a közösség, a társadalom számára is.
Herczog Mária hatalmas szaktekintély - szakmai névjegye nagyon hosszú lenne, ha mindent fel akarnánk sorolni gazdag pályafutásából.
Könyörtelenül tisztán, világosan fogalmaz, remek előadó!
Előadása kötelező program minden olyan szakember számára, aki gyerekekkel és családokkal foglalkozik!
Herczog Mária közgazdász, családszociológus, gyermekvédelmi szakértő jelenleg az Eszterházy Károly Főiskola egyetemi docense, de olyan nagy nemzetközi szervezeteknek is dolgozik, mint a WHO, a UNICEF vagy az Európa Tanács. A Család, Gyermek, Ifjúság Egyesület elnöke, az ENSZ Gyermekjogi Bizottságának tagja, az Eurochild brüsszeli központú, a gyerekek és fiatalok életminőségének javulásáért dolgozó, európai szervezeteket tömörítő szervezet elnöke.

 

 

A rendezvény weboldala.

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.