Közösségi program portál
és helykereső

Dr. Baráth Tibor: A vezetés tudománya és művészete

Hozzáadás a Google naptáramhoz

A nagysikerű Pedagógiai esték nézői megszokhatták, hogy a színes és érdekes témákat felvonultató sorozaton belül időről-időre "tematikus minisorozatokkal" is találkozhatnak. A nagyszabású esti előadások témái között a jövőben is kiemelt szerepet kívánunk szentelni a vezetés tudományának, mert úgy gondoljuk, hogy az erről a területről érkező információk és tapasztalatok mindannyiunk életét, gondolkodás- és látásmódját gazdagíthatják. Májusban ezért vendégünk a hazai vezetésfejlesztés egyik kiemelkedő felkészültségű szakembere, dr. Baráth Tibor, a Szegedi Tudományegyetem Közoktatási Vezetőképző és Továbbképző Intézetének igazgatója!

Születni kell-e a vezetésre vagy az tanulható?

Ha születni kell rá, miért tanítjuk?

Mi teszi sikeressé a 21. század vezetőit?

Mit üzen Dzsingisz kán és Steve Jobs a ma vezetőinek?

Mi a vezetés felelőssége a tanulás, a tanulók sikerében?

Mi a morál, az etika szerepe a vezetésben?

Mit hoz a jövő, hogyan alkalmazkodik a változáshoz a (tudás)társadalom?

Hogyan alakítja a munka és az iskola világát, mindennapi életünket az AI (mesterséges intelligencia), a VR (virtuális valóság), az AR (kiterjesztett valóság) és az 5G?

 

Dr. Baráth Tibor a Szegedi Tudományegyetem Közoktatási Vezetőképző és Továbbképző Intézetének igazgatója, az SZTE BTK Neveléstudományi Intézetének adjunktusa, a Qualitas T&G Kft. ügyvezető igazgatója, a Korszerű iskolavezetés és a Sikeres intézményvezetés kiadványok szerzője.

 

Újabb remek és mindannyiunkat érdeklő téma, újabb kivételes felkészültségű szakember - nem csoda, hogy nagy érdeklődésre számítunk! Érdemes a jegyeket időben beszerezni! 

A rendezvény weboldala.

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.