Közösségi program portál
és helykereső

Dope Calypso és Argument Clinic a Jazzben

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Ó, azok a boldog 90-es évek!

Mikor az Mtv-s zenekarok az internet népétől nem háborgatva onthatták magukból töménytelen mennyiségű dallamos szarjukat...
Szép idők voltak ezek. Elég volt egy jókora benyalás valami kiadónak, tévének, producernek, egy viccesnek gondolt klip, egy rendesen elkészített, megfelelően fantáziátlan lemez, egy szőke felzselézett haj, és a zenekar már úton is volt a világhírnév felé.
Profi klipek, profi hangzóanyagok, és bántóan szar, túl nyugis, fölösleges gitárközpontú zenék.
De ti elbasztátok az egészet.
A rend megborult, és méregdrága klipek, meg beavis és butthead helyett ócska valóságsók mennek a történelmi zenetévén.
Napster, DC, kazaa, torrent, mediafire, soulseek, youtube, köszönjük szépen, nektek hála senki nem mondja már meg a mai fiataloknak, hogy mi a menő...

De nehogy azt higgyétek, hogy vége! Nem adjuk fel! Vagyunk még, akik tele vagyunk dallamokkal, tele vagyunk klipekkel. Tele vagyunk fejet le nem tépő gitárokkal. Vagyunk még, akik fel tudunk úgy öltözni, hogy nagy színpadon, megfelelő távolságból ne látszódjon, mennyire visszataszító emberek vagyunk! Vagyunk még, akik nem megyünk le kutyába mindenféle 21. századi hülyeségnek! Vagyunk még, akik másokat hibáztatunk a saját sikertelenségünkért, pedig csak simán azért utál minket mindenki, mert szar zenét tolunk. Meg seggarcok vagyunk.

Például a budapesti Dope Calypso.
Igen, senkit se érdekel, hogy milyen a zenéd, ha ezüst zakóban nyomod. A zene ugyanis a külsőségekről szól, nem pedig a zenéről. Még a betárcsázós netet is túlélték, annyira jól néznek ki, de az ISDN megpecsételte a sorsukat. Backstage-es kokózás, gruppik és színes oldalas rockinform cikk, na meg a világhírnév helyett maradt nekik, amit a modern technika bekapott, megcsócsált, és eléjük köpött: Lehozó hangulatú bulik vidéki kisvárosok zsebkendőnyi méretű színpadjain.
Köszi, tényleg.
https://dopecalypso.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/dopecalypso/

Vagy a helyi Argument Clinic.
Igen, senkit se érdekel, hogy milyen a zenéd, ha szép vagy. És az Argument Clinic jól néz ki a gitárokkal, szépen pózolnak, még az ISDN-t is túlélték volna, ha rendesen beszínezik a hajukat, és rákennek elegendő zselét, nagy terpeszben állnak a színpadon, de sajnos később születtek. Persze a metal hammerből így is kiutálták volna őket a zsíroshajú gecik a kvinttologatás miatt, de a stadionokból csak az ADSL/koax korszak tudta volna őket kiszorítani. Ehelyett a szegedi Jazz Kocsmában játszanak olyan gyöksziknek, mint te.
Szomorú, nem?
https://argumentclinic.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/argumentclinic666/

Belépő potom 6-700 forint.
Az olyan, mint a paypal, csak papírból és fémből.
13010781 1014736445247917 2299089543913329083 n

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.