Közösségi program portál
és helykereső

Depeche Mode: Spirits in the Forest

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Depeche Mode: Spirits in the Forest - feliratos amerikai koncertfilm, 95 perc, rendező: Anton Corbijn

Előzetes: https://bit.ly/2pXiXdh
Online foglalás és jegyvásárlás: https://bit.ly/2VyNVUN

A Depeche Mode 2017-2018- Global Spirit turnéján 115 koncertet adott több mint 3 millió néző előtt. Az együttes legújabb koncertfilmje a turné legutolsó állomásán, a berlini Waldbühne erdőkkel körülölelt színpadán felvett Spirits in the Forest.
Spirits in the Forest több, mint koncertfilm: a személyes hangvételű dokumentumrészleteket is láthatunk, hat különleges Depeche Mode rajongó szülővárosából. Az ő megindító történetükön keresztül feltárul, hogy miként tudott a zenekar népszerűsége töretlenül növekedni közel negyven éve tartó karrierjük során, valamint megtapasztalhatjuk a zene nyelvtől, lakóhelytől, nemtől, kortól és körülményektől független közösségépítő erejét is, amely sokakat átsegített életük nehéz időszakain.

A lenyűgöző képi világú film díjnyertes rendezője, Anton Corbijn videoklip-rendezőként már 1986 óta dolgozik együtt a zenekarral. A DM mellett számtalan emlékezetes klip fűződik a nevéhez, többek közt a U2, Nick Cave and the Bad Seeds, Bryan Adams, Red Hot Chili Peppers, Metallica, Coldplay zenekaroktól is. Új egész estés koncertfilmjében nemcsak a Depeche Mode élő fellépések páratlan energiáját mutatja be a nézőknek, hanem azt is, hogy milyen hatást gyakorolt a rajongók életére az együttes zenéje.
71888603 10156567327202304 4068847361038745600 n

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.