Közösségi program portál
és helykereső

Daily Noise Club & Köménymag

Hozzáadás a Google naptáramhoz
A Daily Noise Club 1998-ban alakult Szófiában, Bulgáriában. 20 éves fennállásuk alatt rengeteg fesztiválon, koncerten játszottak Európában. Ez idő alatt négy albumot és egy kislemezt adtak ki.
A DNC olyan ismert bandák előzenekaraként lépett fel hazájukban, mint az Anthrax vagy a Megadeth. Európai koncertjeik alatt számos zenekarral játszottak együtt, például Doomfoxx (Australia), Soleilnoir (DE), Voodoo Healers (GR), Green Goblins (GR), Bubblegum Screw (UK), Black Magic Six (FI). Olyan zenészek vendégszerepeltek náluk, mint Kory Clarke a Warrior Soul-ból (USA), Adam Bomb (USA), Lord Bishop (USA) és Steve Dior (UK).
Turnéztak az Egyesült Királyságban, Németországban, Hollandiában, Belgiumban, Görögországban, Szerbiában, Horvátországban, Magyarországon, Szlovéniában, Szlovákiában, Csehországban és Romániában.
Energikus, szenvedélyes, hangos rockot játszanak. Koncertjeiken megmozgatják a közönséget, lobognak a hajak, feszülnek a hangszálak. :-)
A bulik alatt a közönség megtapasztalhatja, hogy a rock örök és elpusztíthatatlan, még most, a 21. században is!

Szegedre nem először látogatnak el. Többször is játszottak nálunk, mikor turnéztak. Most is egy ilyen turné alkalmával muzsikálnak a Szeged Városi Rock Klubban.

A vendég zenekar a Köménymag, Szeged új reménysége (és szerénysége). :-D Ők azt a célt tűzték ki maguknak, hogy a magyar hangszeres zene B oldalas dalaiból válogatnak, és játszák el ezeket a dalokat keményebben, rockosabban.

Egy jó este lesz!

Daily Noise Club
https://www.facebook.com/DNCFFDNC/

Köménymag
https://www.facebook.com/K%C3%B6m%C3%A9nymag-133326210589368/
28619591 202669333655055 9173146179494253378 o

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.