Közösségi program portál
és helykereső

Cupavci és Zságbamacska koncert

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Kedves Vendégeink!
Sok szeretettel várunk mindenkit a Cupavci és a Zságbamacska koncertjére!

A Čupavci zenekar a vajdasági Szőregen (Sirig) alakult 2005-ben, mint tinizenekar. A pubertáskort átvészelve tagjai mindmáig együtt zenélnek Újvidéken és környékén főleg. Stílusukat tekintve a kezdeti punk-rock elemeit megőrizve továbbra is fiatalos, energikus california-rockot játszanak. Felléptek már a környékbeli klubok mellett a péterváradi (Petrovaradin, Vajdaság) EXIT FEST-en is.
A zenekar tagjai:
Nemanja, Biljana, Stefan és Nenad


ZságbaMacska

Mint az köztudott, a macska egy szabadelvű állat. Nem szívesen csinálja azt, amit az emberek várnak tőle, csak ha éppen kedve van hozzá.
Ezt a néhány rockzenekedvelő srácot is ez a határozott kiszámíthatatlanság jellemezte, mikor egy nyári este megalapították a ZságbaMacskát.
Stílus: ”gypsyswingrock”

"Egy hat (néhanapján hét) fős budapesti zenekar vagyunk, minek stílusát - ahol ez feltétlenül szükséges - a frappáns “gypsyswingrock” kifejezéssel szoktuk körülírni, és melynek repertoárja saját és számos sajátnak tekintett (ún. "átmacskásított") feldolgozásból vegyesen épül fel.

Ha azt hinnétek, hogy tudatosan énekeltük a Tankcsapda, a Quimby, a Kispál és más egyéb zeneszerzők szövegeit,tévedtek. Ezeken nőttünk fel és - talán szégyenszemre - könnyebben tudjuk idézni őket, mint bármelyik híres költőnk versét. Egyszer reméljük ezeket is tanítani fogják majd az iskolákban, a mi ilyenforma kis tisztelgésünkért pedig nem haragszanak.


Azt, hogy egy macska hova tart, és mit csinál, talán még maga sem tudja biztosan, de nekünk szerencsére módunkban áll sokat stúdiózni, országjárva koncertezni és remélhetőleg a közeljövőben még sok videót készíteni."

Tagok:
Kelemen Ákos: ének/gitár
Pekk Zsanett: szaxofon
Dobossy Sándor: basszusgitár
Kerékgyártó Tamás: dob

.de néha kedves barátaink további rudakat fújva segítenek még teltebbé tenni a "macskazenét":

Varga Péter: trombita
Erdős Balázs: trombita
Kerti Balázs: szaxofon

Mindenkit sok szeretettel várunk,
A Millenniumi Kávéház munkatársai
15259307 1312873702097647 374741392928329574 o

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.