Közösségi program portál
és helykereső

Csoportos zsonglőrfoglalkozás gyerekeknek

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Helyszín: Szent-Györgyi Albert Agora bordó terme.

Március 23-ai bemutató óránkra várunk 8-10 és 11-13 éves gyermekeket és szüleiket, hogy megismerjék a zsonglőrködésben rejlő lehetőségeket és a zsonglőrök eszköztárát.

A bemutatkozó órán a gyermekek kipróbálhatják a legkülönfélébb zsonglőrkellékeket, megnézhetik őket működés közben, játszhatnak velük. Megfelelő létszámú jelentkező esetén két csoportot indítunk: 8-10 és 11-13 éves korosztály számára. Ennek időpontjait jelentkezés után egyeztetjük. 14 év fölött várjuk művészeti csoportunkba jelentkezésüket.

A tréning során egyértelműen azonosítható transzferhatások: koncentrációs képességek erősödése, önbizalom növekedése - ezáltal a szorongás csökkenése -, irányító funkciók fejlődése, szociális kapcsolatok erősödése. Jótékony hatással van az állóképességre, nagy- és finommozgásokra, dominanciára, testsémára és testtudatra, szem-kéz koordinációra, figyelemirányításra, ritmusérzékre és a testtartásra egyaránt.

A koncentrációs zavarok mellett a diszlexia és számos idegrendszeri betegség is javítható ennek a mozgásformának, a jobb- és a bal agyfélteke egyforma igénybevételének és a folyamatosan fenntartott koncentrációnak köszönhetően.

Eszközeink:
zsonglőrtányér; zsonglőrkendő; zsonglőrlabda, zsonglőrkarika, buzogány, virágbot; ördögbot, poi, zászlós poi, rövid botok, diaboló.

Ha gyermekét érdeklik a különleges játékok, és a kreatív mozgás jöjjenek el hozzánk első, INGYENES óránkra.

Kérjük részvételi szándékát jelezze nekünk telefonon, vagy e-mail-ben a gyermek nevével és életkorának megadásával.

Köszönettel:

Tóth Kitti és Jeddi Ágost

tel.: 0620/3915506

e-mail: firefantasy.hu@gmail.com

52822962 2210461302541822 7046938110256480256 n

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.