Közösségi program portál
és helykereső

Crossbody táska horgoló workshop haladók részére

Hozzáadás a Google naptáramhoz

Crossbody táska horgoló workshop

Horgoló workshop haladó horgolóknak

A horgolt táska minden stílushoz jól néz ki, beleillik a modern világba, sőt még tisztítani is könnyen lehet! Újrahasznosított póló fonal, zsinór fonal vagy a Bobilon prémium fonal lesz segítségünkre a horgoláskor, így a táskánknak lesz tartása. Gyere tanuld meg elkészíteni a Te saját táskádat a kedvenc színedből, fonalfajtádból. A sikerélmény és a jó hangulatú kikapcsolódás garantált!

A táska és a cipő olyan holmik, amiből egy nőnek sosem elég. Egyedi táskára szerintem minden nő vágyik.

Május 28-án, szombaton délelőtt 9 - 12 óráig haladó horgolók részére szóló táska élményhorgolásra invitállak.

A tematika ugyanaz, mint eddig: új ismeretek, tapasztalati tudás, hogy neked ne kelljen annyit visszabontanod és sikerüljön első nekifutásra a tökéletes darabot meghorgolni. A célunk fejlődni, mindezt jó hangulatban, könnyedén.

A táskakészítés csínját-bínját meg tanuljuk. Változtatunk a horgolási technikánkon egy picit, hogy szép, igényes legyen az elkészült munkánk

Kivesézzük a cipzárak, csatok, táskafülek, gombok, patentek, fityegők, táskabetétek és táskadekorációk témáit. Lehetőséged lesz azokat a fonalfajtákat, amik kifejezetten táska horgoláshoz lettek kifejlesztve kipróbálni. Megtapasztalhatod melyik fonal az, amelyik rögtön a kedvenceddé válik és melyik lesz a "hú ez nem az én stílusom" fonal. Lesz nálam még horgolható cipzár és táska alap, amikkel közelebbről is megismerkedünk. 

Horgolótűt, táska dekorációs anyagokat, jegyzetet és sok-sok táska horgolásmintát kapsz. Nem kell semmit hoznod magaddal, mindened meg lesz, ami a tanuláshoz szükséges.

Annyi mindenről fogunk tanulni, hogy ebben a három órában jól el is fáradunk, de ne számíts arra, hogy egy szuper táskát is meg fogsz tudni horgolni ez idő alatt. Haza a tudást, horgolt táskaminta darabkákat, terveket, mosolyt viszel. Nem egy kiképzőtáborba jössz, nem is kell erőn felül teljesíteni. A fontos az Te vagy, a tempód, az igényeid, amire Én kiemelten figyelek a közös horgolásunk alatt. 

Mottóm: Élvezzük a horgolást, használjuk a tudásunkat, tanuljunk, fejlődjünk!

JELENTKEZNI ITT TUDSZ:

https://www.timicsoda.hu/hu/event/esemeny-halado-horgolo-suli-crossbody-taskahorgolas

Taska horgolo workshop1Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.