Közösségi program portál
és helykereső

Critical Mass Szeged - 2017 tavasz

Hozzáadás a Google naptáramhoz

▶Gyülekező, programok, koncertek 14 órától (Dóm tér)
▶Menet indulása: 15 óra (Dóm tér)
▶Menet visszaérkezése: kb. 17 óra (Dóm tér)Helló, Szeged! ☼
[ENGLISH BELOW]

Elérkezett a várva várt tavasz, úgyhogy itt az ideje, hogy ismét tekerjünk egyet közösen!
Ezúttal arra szeretnénk fölhívni a figyelmet, hogy még manapság is elég darabos a kerékpáros létesítmények hálózata Szegeden.
Kerékpárutak szakadnak meg a semmiben vagy vezetnek zebrára, belvárosi utcákban tilos biciklizni, sok még az egyirányú utca, és pl. a körutakon is eléggé bajos tekerni bizonyos szakaszokon.
Dániában már kerékpáros zöldhullámmal, Hollandiában esőben gyorsan zöldet adó lámpával segítik a biciklizést. Nálunk kezdetnek az is megtenné, ha nem kellene fölöslegesen kerülni, leszállni és tolni, meg mindenféle szabálytalan manővert bevetni, ha el akarunk jutni a bringánkat hajtva egyik helyről a másikra.
Hívjátok családotokat, barátaitokat, kollégáitokat, legyünk sokan, és érezzük jól magunkat! A rendezvény teljesen ingyenes, regisztrálni nem kell, kereskedelmi és politikai hangulat helyett csak vidámságot ígérünk.
Az útvonalat ismét átalakítottuk, a térképet nemsoká megmutatjuk, és folyamatosan tájékoztatunk titeket a tudnivalókról. Rengeteg bejelentenivalónk van még, úgyhogy kattints az [OTT LESZEK] gombra!
Hello, Szeged! ☼

The well-deserved spring is finally here, so it is time to have a joyride around the city once again!
This time, we want to call attention to the lack of network of cycling infrastructure. Bicycle roads end in the middle of nowhere or lead to pedestrian crossings, cycling is forbidden in imortant downtown streets, there is still a lot of one-way roads, and cycling on the Grand Boulevard is a bit more than complicated.
You can find a cycling green wave in Denmark, or special traffic lights in The Netherlands, which turn green faster for cyclists when it is raining.
Here, disappearing of traffic which makes cyclists to do prohibited maneuvers, get off and walk with the bike, or take unreasonable detours would do as a beginning.
So invite your friends, family, colleagues, let's be a critical mass again and have a great time!
The event is completely free and family-friendly, no registration is needed, we can't offer commercial or political mood, just happiness and a great afternoon.
The route is once again a bit modified to make it more interesting for you. The full route and other informations will be put here shortly. We also have a lot of things to announce, so be sure you click on [GOING] to recieve these.

▶Gathering, pre-programs, concerts @ 2:00 PM (Dóm sqr)
▶START @ 3:00 PM (Dóm sqr)
▶END @ approx. 5:00 PM (Dóm sqr)
#CMSZEGED

17434883 1348266288569019 7774379427998058338 o

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.