Közösségi program portál
és helykereső

Consecration / Rosa Parks / Dungaree / Lucy Dreamin' // hendrigz

Hozzáadás a Google naptáramhoz
WEMSICAL SERBIA PRESENTS:

Malomfesztivál 2017 Warm Up @ Szeged #1

16:00 | Kapunyitás
21:00 | Jegyszedés kezdete
21:15 | Malomfesztivál 2016: A film (vetítés a Vármúzeumban)
22:00 | Lucy Dreamin' (RS/HU)
23:00 | DUNGAREE (HU)
00:00 | Consecration (RS)
01:20 | Rosa Parks (HU)

after by hendrigz (RS)

Visual by Black Hole Design

★ Belépő ★

1000 Ft (koncertek alatt)
500 Ft (koncertek után)

A rendezvényen lehetőség nyílik kedvezményes bérlet vásárlásra, matricák begyűjtésére és mindenki részése lehet malomfesztiválos hangulatvideók és hangulatképek vetítése közben az egyedi érzésnek.

#malomfesztival2017 #warmup #varkert #grandcafe #szeged #wemsicalserbia #lucydreamin #dungaree #consecration #rosaparks #hendrigz

********************************************************************

Mi az, hogy Malomfesztivál, Orom?

Hol?
Szerbia, Orom falu, Magyarkanizsa község
Koordináták:
https://goo.gl/maps/jA3xWDar9Cy
Miért?
Mert jó.
Megközelíthető: Budapest - Szabadka - Orom, Budapest - Szeged -
Magyarkanizsa, Belgrád - Magyarkanizsa, Belgrád - Szabadka - Orom, Mars - Hold - Orom
Belgrádból és Pestről is kb. 2,5 óra autóval, a Marsról egy kicsit több.

A Malomfesztivál 2014-ben indult útnak, mint egy házibuli, kint a vajdasági puszta egyik csendesebb csücskében, egy falu szélén, Oromon, egy kb. 110 éves szélmalomnál.
2014-ben körülbelül 500-an szívták tele a tüdejüket pozitív vibrációkkal, 2015-ben már kicsit többen, kb. 1500-en jöttek össze. DrMáriás a legendás dadaista jazzpunk formáció, a Tudósok vezetője így nyilatkozott a 2014-es Malomfesztről: „Amikor megérkeztünk a Malomfesztiválra Oromra, amely minden lakott területtől jó messze volt a vajdasági zsíros földek kellős közepén, s megláttam a fejükön lábasokat és kisállat-csapdákat viselő fiatalokat, még nem gondoltam, hogy hamarosan vidáman fognak tombolni a zenénkre, megélve dióhéjban azt, amit mi itt a Sziget indulásakor.”
A fesztivál DIY alapokra fektet, helyi emberekkel és egy nagy baráti társasággal szerveződik, párhuzamosan társadalmi jellegű, közösségépítő pályázatokra épít. Mellőzi a nagy szponzorokat, reklámfelületeket, flancot, de egy csomó művészeti táborral rendelkezik. Zajlik itt többnapos fotó- és filmműhely, tájépítészeti tábor, slam poetry bajnokság, pszichodráma és drámapedagógiai foglalkozás.
A fesztivál egyik sarkában a helyi idős nénik sütik a lángost, a másikban kutyák futkosnak, a harmadikban darbuka workshop és pantomimjáték zajlik, a negyedikben élő stúdiófelvételek készülnek, az ötödikben pedig lehet, hogy pont te fogsz leülni az arcodat feste(t)ni.
A Malomfesztivál egyik fő célja, hogy eltörölje a határokat – az összeset: a belsőket, az egymás és az országok közöttit. Emellett természetesen szeretné megmutatni Szerbia, Vajdaság érintetlen szépségét, állapotát, ahol még egy kicsit áll az idő, lassabban ketyeg az óra, s hogy az embereket kicsalogassa a pusztába, ahol a végtelen horizontban ég és föld egybeér, s egy pont a végtelenben talán te és mi leszünk, valahol a malom tövében.
Rendezői kommentár: Na jó, elég a giccsből – tehát, ha már Szerbia, igen, van burek, csevap, pljeskavica és jogurt is. De kapható húsmentes is.
A fesztivál zeneileg idén a post rock, indie, gipsy (punk), a kortárs alternatív rock, és a bakelit DJ-k köré építkezik, nyomokban pedig hip-hopot és funkot is tartalmaz.
A háromnapos bérlet: 4000 HUF augusztus 1-ig. 4500 HUF augusztus 1-től.
A sátrazás ingyenes. A közelben medence is található. A nap is süt majd. Várunk egy malmolásra!

********************************************************************
19467576 1875226975824465 6024034753993429655 o

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.