Közösségi program portál
és helykereső

ClubCulture pres. Progtrance session w/ Yury & Nton

Hozzáadás a Google naptáramhoz
ClubCulture pres. Progtrance session w/ Yury & Nton

Yury :

Yury 2004-ben került először kapcsolatba a stílussal barátai jóvoltából. Majd két évvel később a Tiszaparty-n vett részt élete első és egyben legmeghatározóbb party élményében. Ettől a pillanattól kezdve véglegesen rabjává vált az érzésnek és egyben az életstílusnak is. 2006-tól foglalatoskodik mint dj az Alföld egyik legaktívabb csapatánál, az Rf-Crew-nál. Az évek során megjárta a hazai clubok, partyk sokaságát, mind a fővárosban, mind vidéken egyanánt. Ad-M kollégájával közösen meghódították az összes nevesebb hazai pszichedelikus fesztivál táncparkettjét, beleértve az ozorai nagyszínpadot is. Az ország határait maguk mögött hagyva is bizonyíthatták már rátermettségüket. Közös munkájuknak köszönhetően 2013-ban elnyerték a Bakony Fesztivál mixversenyének 1. helyezését is. Yury soloban azóta is rendületlenül prezentálja a nagyérdeműnek pörgős „UK full on” és psytrance mixeit, ezzel is igyekezve elnyerni a közönség szeretetét. Csapatával az utóbbi években már a radiOzorás műsoruk keretein belül is ingerelik a hallószerveket.

www.facebook.com/YuryDj
www.facebook.com/Rf.Crew.Hungary
https://soundcloud.com/yurydj
www.mixcloud.com/djyury

Legfrissebb mix: https://soundcloud.com/radiozora/djyuryspringadelic2017

Nton:

Nton a psychedelikus kultúrával 2006. környékén ismerkedett meg az Rf-Crew által szervezett Tiszaparty-n. Azonnal magával ragadta az az atmoszféra, a környezet, a hangulat, a látványvilág, az emberek. Ezen új ingerek pozitív hatása ösztönözte arra, hogy elinduljon a muzikalitás ösvényén.
Pályafutása első mérföldköve is a Tiszaparty széria egy évvel későbbi állomása volt, ahol már a szervezőség teljes jogú tagjaként vehetett részt. Innen kiindulva lehetőségei nyíltak csapata színeit képviselni a Dél-Alföld keretein belül megrendezésre került Thermal Team & Rf-crew, Neoline és Electric Atmosphere bulik alkalmával, ahol megmutathatta az aktuális, általa válogatott zenei repertoárt.
Megjárta a 4.49 Gathering, Psyweekend, Bakony fesztivál, M.A.J.O.R fesztivál és a Caracole által védjegyzett Progdózis partikat(Szigetszentmiklós-Egorythmia). Ezeknek köszönhetően nem csak a lehetőségei bővültek, de a zeneiséget illetően is változtatott irányán. Új kapuk nyíltak meg, helyet kapott a 2012-es O.Z.O.R.A Fesztivál zenei palettáján, amelynek azóta is évről-évre részese. Ezzel egyidejűleg sikerült rádiós referenciáit is színesíteni a negyedévente jelentkező radiOzora műsoruk keretein belül.
Zenei filozófiája alapköveit olyan elismert előadók képezik(Symbolic,Relatív,Sonic Species,Articficals,E-Clip Minddle Mode ), akik dinamikus hangzásvilágukkal forradalmasítják az általa képviselt stílust a mai napig.

www.facebook.com/DjNtoN
www.facebook.com/Rf.Crew.Hungary
https://soundcloud.com/ntondj
https://www.mixcloud.com/gaborszenasi35

Legfrissebb mix: https://soundcloud.com/ntondj/nton-promo-mix-for-gaudi-17

Szeretettel várunk mindenkit!
Start: 22.00
Belépő: 1 mosoly!
18359119 1391165804239446 3500464211775022211 o

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.