Közösségi program portál
és helykereső

Cakó Ferenc homokanimációs előadása

Hozzáadás a Google naptáramhoz

LEGFRISSEBB: a regisztrációt lezártuk, TELTHÁZ!

Ahogyan ezt korábban már többször is jeleztük, a Szent-Györgyi Albert Agórával együttműködésben új sorozatot indítottunk még március végén: egy „vetítős” sorozatot, amelyben „szemet/lelket gyönyörködtető” vetítésekre kínálunk rendszeres lehetőséget.

A sorozat tavaszi évadának záró előadásában igazi szenzációt kínálunk!

Vendégünk Cakó Ferenc világhírű filmrendező, grafikus, aki a világon egyedülálló homokanimációs produkciójával érkezik hozzánk Szegedre!

Az előadás időpontja: 2017. június 24. szombat 17.00

Az előadás helyszíne: Szent-Györgyi Albert Agóra, Díszterem – Szeged, Kálvária sgt. 23.

Cakó Ferenc Magyarországon élő és alkotó alkalmazott grafikus, animációs filmrendező. Különleges hatású homokanimációs filmjeivel szinte minden jelentős nemzetközi fesztiválon fődíjat nyert.

Ez a világon egyedülálló produkció egy különleges performansz, amit Cakó Ferenc nagy társadalmi rendezvényeken, fesztiválok megnyitóján, világkiállításokon, színházi és operaelőadásokon szimfonikus zenekarokkal és CD-ről is adott elő Berlintől Lisszabonig, Tel Avivtól Strasbourgig szerte a világban, mindig óriási sikerrel.

Az előadás során Cakó Ferenc zenére homokkal rajzol-fest, amit egy kivetítő segítségével mozivászon nagyságban lehet élvezni. Az élő homokanimáció Cakó Ferenc alkotása, az ő ötletén alapul. 1996-ban alkotta meg ezt az előadásmódot, mely szerzői joggal védett.

Különösen megtisztelő számunkra, hogy Cakó Ferenc most a Mentor(h)áló meghívására érkezik Szegedre!

Talán nem szükséges külön is hangsúlyozni: különleges, kihagyhatatlan élmény vár ránk!

Cak c3 b3 ferencFeltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.