Közösségi program portál
és helykereső

C-Wosh and the Funk crew / After: Fraser ★ Várkert

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Szeptember 18.án hétfőn újra szól a hatlövetű !!! Elindítjuk a hetet egy porfelverős, lábrázós koncsertóval, aznap estére egy vendégművésszel kiegészülve: a doboknál Haraszti Ádámmal !
Koncert után pedig Fraser apánk szolgáltatja a talpalávalót bakelitekről, szemezgetvén a hip hop fénykorából a Beastie Boys-tól kezdve Kurtis Blow-n át a Run DMC-ig. Jönni ér !!!

zenekari hozzájárulás:500 huf

A zenekar 2012-ben alakult, hangzásvilágában a húzosabb, szigorú hip-hop alapok úgyanúgy megtalálhatóak mint a friss funky szólamok, és a lágyabb, lassabb blues témák. A dalszövegek sokszínűek, a hétvégi bulizásról éppúgy szólnak mint álmainkról, vágyainkról, társadalomkritikáinkról. A zenekar tagjai évek óta aktív tagjai a szegedi zenei és kulturális életnek. Én magam Szívós László a Szegedi Nemzeti Színház tagja vagyok 10 éve, aranytorkú kolléganőmmel Csorba Katával együtt. A két gitárosunk mögött is tizenévek tapasztalata áll.
Formációnkkal az életbe vetett hitet szeretnénk erősíteni, felhívni a figyelmet a dolgok emberi, szeretetteljes, jó oldalára.

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.