Közösségi program portál
és helykereső

Búcsú a mamahoteltől és papabanktól - Kozma-Vízkeleti Dániel

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Máris dörzsölhetik a tenyerüket mindazok, akik szeretik a humoros, könnyed stílusú, mégis mély tartalommal bíró előadásokat. Kozma-Vízkeleti Dániel esetében mindezeket garantáljuk, hiszen Dániel már 3 alkalommal is frenetikus sikerű előadást tartott a Mentor(h)áló vendégeként.
Az évről évre növekvő rajongótáborral rendelkező Kozma-Vízkeleti Dániel kiképző család-pszichoterapeuta, klinikai szakpszichológus most visszatér, és október 26-i előadásában egy újabb időszerű témával hívja közös gondolkodásra a legkülönbözőbb generációk képviselőit.
Új előadásának középpontjában a család fejlődésének egyik legnehezebb életciklus-váltása áll.
Az előadás címe: Búcsú a mamahoteltől és papabanktól
Az előadás időpontja: 2022. október 26. szerda 18.00
Az előadás helyszíne: IH Rendezvényközpont, Szeged, Felső Tisza-part 2.
Jegyek szeptember 12-én, hétfőn 14.00 órától kaphatók személyesen az IH Rendezvényközpontban és online, a https://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/.../KOZMAVIZKELETI2... oldalon!
"Jajj, ezek a fiatalok örökké a nyakunkon maradnak!" "Édesem, miért is költenél albérletre, hiszen itthon mindened megvan!" "Nem engednek élni a szüleim, mindenbe beleszólnak!" "Gyere értem, Apa, jó, nagy lesz a csomagom..." - az ellentmondó kifakadások mögött a család fejlődésének egyik legnehezebb életciklus-váltása áll.
A felnövekvő nemzedék életfeladata ilyenkor, hogy leváljon szüleiről egzisztenciálisan és érzelmileg, önálló identitást alakítson ki, elköteleződjön egy hivatás és egy társ mellett és önállóan megéljen - ez még így leírva is soknak tűnik egyszerre.
A szülői nemzedék feladata, hogy elbúcsúzzon több évtizedes életfeladatától, melybe eddig energiái döntő részét fektette, lemondjon az információszerzés lehetőségéről, lemondjon arról, hogy közvetlen iránymutatásokkal segítse gyermekei értékeit, hiedelmeit, szokásait "helyes" irányba alakítani, újragondolja és újraszervezze életét, értelmet és jelentőséget adva a hátralévő évtizedeknek - érezzük, hogy ez is egy igazán komoly feladatcsomag.
Szinte természetes, hogy ez a sűrű életfeladatokkal terhelt életciklusváltás sok nehéz érzést, indulatot, ellentmondást hoz és határvonásokat kíván meg.
A sok nehéz érzés forrását leginkább egymásban - szülők gyermekeikben, gyermekek szüleikben - tudjuk megtalálni.
Az előadás és közös gondolkodás során sorra vesszük, mi segít a szintlépésben, az életfeladatok beteljesítésében, a személyes felelősség vállalásában."
Húúú, ez nagyon jó lesz...
KIHAGYHATATLAN ÉLMÉNY!
Jegyárak:
- kedvezményes árú jegyek: 2.500,- Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány);
- teljes árú jegyek: 3.000,- Ft.
Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot!
Jegyek szeptember 12-én, hétfőn 14.00 órától kaphatók személyesen az IH Rendezvényközpontban és online, a https://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/.../KOZMAVIZKELETI2... oldalon!
306123189 1103664243610464 5422495392356260957 nFeltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.