Közösségi program portál
és helykereső

BP Underground Elektronikus Zene // Hungi, Szeged

Hozzáadás a Google naptáramhoz
BP UNDERGROUND ELEKTRONIKUS ZENE FILMVETÍTÉS SZEGEDEN A HUNGIBAN

Rendezők: Koltay Anna, Turán Eszter
■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■
A BP Underground dokumentumfilm sorozat tisztelgés a város underground szubkultúrái előtt.

A film a szcéna meghatározó figuráin keresztül kalauzolja el a nézőt a legfontosabb zenéktől a közvetített üzenetig, az ikonikus lemezbolttól a kultikus klubig. Csakúgy, mint a többi rész, ez is sajátos képi világgal és sok archív felvétel segítségével idézi meg a közeg kialakulását és virágzását. A film olyan csomópontokat érint többek között, mint az FMK, Kultiplex, Supersonic, Fáklya Klub, Trafó, Zöldséggyümölcs, Csacsacsa, Jailhouse, Merlin, West Balkán, Frankhegy, Katlan, Cinetrip, Corvin-tető, Ozora, Alkotótábor, vagy épp a Patex klub. Bemutatja a színtér fontosabb szereplőit, elhelyezi és definiálja a műfaj sajátosságait, taglalja a kiterjedt zenei szcéna irányzatait. Többek között arra is keresi a választ, hogy a főváros, mint központ hogyan alakította az elektronikus zenei szcénát és a party kultúrát.

A BP Underground harmadik epizódja is, mint egyfajta korlenyomat, visszahozza a kilencvenes évek életérzését, a nyugati hatások korlátok nélküli beáramlásának korszakát, amikor menő volt Acid Party-ra járni, mindenkit a Rave érdekelt, bejött a Goa Trance, a legjobb bulik pedig a Katlanban vagy a Frankhegyen voltak.
■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ INFOK: ■ ■■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■ ■
■ Belépő: 1500Ft
■ Kedvezményes belépő: CSAK! ■ 1000Ft, - ha az esti Badgirls Bulira van pl elővételes jegyed, vagy a helyszíni jegyet megvásárolod a mozijegy mellé.
A vetítés 21:00-kor kezdődik, kb 1:30perces a film, majd kezdődik a buli.

Éjszakai event: spec. guest: Stefano Noferini
https://www.facebook.com/events/2606890366090502/:
84688129 1223304437855163 2409884876812582912 o

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.