Közösségi program portál
és helykereső

Boldizsár Ildikó: Mesék a boldogságról - boldogságforrások a mesékben és az életben

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Mesés újranyitás a Mentor(h)álóban: megérkezett a 2021-es őszi évad ELSŐ ELŐADÁSA Az évadnyitó előadáson vendégünk hazánk 1. számú mesekutatója, BOLDIZSÁR ILDIKÓ
Az előadás címe: Mesék a boldogságról - boldogságforrások a mesékben és az életben
Az előadás időpontja: 2021. szeptember 21. kedd 18.00
Az előadás helyszíne: IH Rendezvényközpont, Szeged, Felső Tisza-part 2.
„Boldogan éltek, míg meg nem haltak” – a legtöbb mese így fejeződik be.
Izgalmas dolog rátekinteni a történetekre abból a szempontból, hogy miként boldogok a mesék hősei?
Mit jelent számukra a „boldogan élés” és hogyan csinálják?
Hogyan jutnak el a boldogság állapotába?
És vajon mennyire tartós ez a boldogság?
Az előadáson a világ hét nagy meserégiójából hangzanak el mesék, hogy választ adjanak a fenti kérdésekre, megmutatva, mit tudnak a mesék a boldogság természetrajzáról, és ezt a tudást hogyan emelhetjük át a mindennapjainkba.
Jegyek az IH Rendezvényközpontban és online itt: https://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/BOLDIZSAR210921.
Jegyár: kedvezményes 2.000 Ft (SZTE-kártya, diákigazolvány, pedagógusigazolvány); teljes árú 2.800 Ft.
Kedvezményes jegyek csak személyesen vásárolhatók, a vásárláskor be kell mutatni a kedvezményre jogosultságot igazoló dokumentumot!
Hatalmas érdeklődés várható, senki ne bízza a jegyek beszerzését az utolsó pillanatra!
Boldizsár Ildikó Magyarország legnépszerűbb mesekutatója, meseírója és meseterapeutája – könyveiben, előadásaiban és képzésein egyaránt külső és belső világunk felfedezésére hív bennünket, s arra biztat mindenkit, kicsiket és nagyokat, hogy ne csak szórakoztató olvasmányként szeressék és élvezzék a meséket, hanem úgy is, mint eszközt önmagunk mélyebb megismeréséhez és elfogadásához.
Ildikó vadonatúj előadással érkezik hozzánk, és ez alkalommal is mesés utazásra invitálja az este valamennyi résztvevőjét (pedagógusokat, szülőket, érdeklődőket egyaránt), s közben úgy mesél a boldogságról, ahogyan csak Ő tud.
Boldizsár Ildikó – mint mindig, most is – “elvarázsolja” az est résztvevőit, akik egészen biztosan feltöltődve térnek majd haza erről a nem hétköznapi varázslatról.
Ildikó eddig 5 alkalommal tartott "libabőrös", varázslatos, teltházas estét a Mentor(h)áló vendégeként - akinek valaha is volt szerencséje megélni Boldizsár Ildikó “mesés varázslatát”, azt, ahogy “lágy hangjával meséket kelt életre”, az egészen biztosan újra szeretné élni ezt a különleges élményt.
Érdemes hát kocsiba pattanni az ország távolabbi pontjairól is és részt venni az ősz első teltházas előadásán Szegeden! Ha hiszitek, ha nem, az elmúlt években vendégeink sok esetben több száz km-t is megtettek egy-egy kivételes hangulatú Mentor(h)álós előadásért - rendszeresen járnak hozzánk Kalocsáról, Szekszárdról, Bajáról, Kecskemétről, Kiskunhalasról, Kiskunfélegyházáról, Orosházáról, Békéscsabáról, Szarvasról, Szabadkáról, sőt, még Budapestről is
Szóval ha távolabb laktok Szegedtől, fogjatok össze, "dobjátok össze" az útiköltséget, és tartsatok velünk - egy dolog a fontos: ne hagyjátok ki ezt a kivételes estét sem! Indítsuk közösen az új évadot, életünk új szakaszát a boldogsággal és Boldizsár Ildikó kihagyhatatlan előadásával!
196044252 827708694539355 6014964557418532236 nFeltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.