Közösségi program portál
és helykereső

Boggie 3 lemezbemutató turné

Hozzáadás a Google naptáramhoz
BOGGIE országos lemezbemutató turnéra indul zenekarával a "3" címet viselő harmadik szerzői nagylemezével.
Jegyek már kaphatók az IH Rendezvényközpont honlapján: http://jegyek.ihrendezvenykozpont.hu/event/BOGGIE180412

Jegyár elővételben: 1200 Ft, a koncert napján: 1500 Ft.
2018. április 12. 20.00
BOGGIE "3" LEMEZBEMUTATÓ TURNÉ
Helyszín: IH Rendezvényközpont Szeged 6721 Felső Tisza-part 2.

Belépő: elővételben 1200 Ft, a koncert napján 1500 Ft

Boggie "3" címet viselő harmadik nagylemezével országos lemezbemutató turnéra indult 2017 őszén.

Csemer Boglárka alias BOGGIE dalszerző-énekes izgalmasan egyedi pályát jár be. Olyan elképesztő sikereket tudhat maga mögött, mint az amerikai Billboard listás első nagylemeze, melyen szerepel a világkörüli utat bejárt Parfüm című szerzemény. Második lemezéért megkapta a legrangosabb hazai elismerést a “Legjobb Pop Album” - nak járó FONOGRAM díjat. 2015-ben megnyerte a DAL című műsort az egyszálgitár kíséretes "Wars for Nothing" című dallal. Most itt a "3" című albuma.

A harmadik nagylemezére igazi singer-songwriterré érett Boggie dalszerzői stílusa tovább csiszolódott. A lemezen kísérletezik a dancehall, r&b stílusokkal, bátran keveri az elektronikus és akusztikus hangzást és mindez olyan kifinomultan elegyedik Boggie sajátos dallamvilágával, hogy egy igazán izgalmas pop zene az eredmény. Érezni a klasszikus zene, kortárs francia pop zene és még a rap műfaj hatásait is.
A nyelvi sokszínűség a Boggie-tól megszokott módon az új albumot is jellemzi, de most a magyar szövegeké lesz a főszerep - ebben Kemény Zsófi költőnő is közreműködött. A dalok témái, mondanivalói az énekesnőhöz hűen továbbra is elgondolkodtatóak, tükröt tartóak. Az "elegendés" mint fő gondolati elem minden dal magja. Elengedi a megfeleléseinket, a félelmeinket, kapcsolatokat, gyerekkort, múltat.
Az albumot rekord idő alatt készítette el az újdonsült anyuka, aki Lenke lányának 2016 decemberében adott életet. A dalok, elmondása szerint, Lenke nélkül nem születtek volna meg. A több hónapos zenekari próbafolyamat, közös műhely-és alkotómunka erősen érződik a lemezen.

Boggie-t sajátos zenei világ jellemzi, egyedi, művészi, kifinomult dalszerzővé érett, személyiségéhez, varázsához akkor kerülhetünk igazán közel, amikor koncerten látjuk, halljuk őt.

Zenekar tagjai:
Antal Gábor - zongora
Szontágh Márton - akusztikus cselló
Szakonyi Milán - gitár, ének
Szabó Tamás - dob

A koncert a Hangfoglaló Könnyűzenei Támogató Program (www.csehtamasprogram.hu) és a Nemzeti Kulturális Alap támogatásával valósul meg.
26685960 1596598750416717 5974265232934680112 o

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.