Közösségi program portál
és helykereső

Bobkó Anna fotókiállítása és a 21. Őszi Kulturális Fesztivál megnyitója

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Megnyitja: Dr. Szabó Gábor, a Szegedi Tudományegyetem rektora
Közreműködik: Mészáros Tamás jazzénekes (Fool Moon), a Szegedi Egyetemi Énekkar és az Universitas Szimfonikus Zenekar kamaracsoportja
Munkaidejükben egyetemistákat oktatnak, gyógyíthatatlan betegségek ellenszerét keresik, innovatív találmányok megálmodói vagy éppen a világűr rejtelmeit kutatják. Mire cserélik a fehér köpenyt munka után? Hogyan töltik szabadidejüket a Szegedi Tudományegyetem oktatói, kutatói? Bobkó Anna, az SZTE Közkapcsolati Igazgatóságának fotóriportere ezt a témát járja körül a Szegedi Egyetem Magazin weboldalán futó rovatában.
„Szeresd amit csinálsz, és csináld, amit szeretsz” – vallja Anna, aki fényképezőgépével megörökít mindent, amit az egyetemen érdekesnek lát, legyen szó a laborok rejtett világáról vagy szökőkútban fürdőző egyetemistákról.
Bobkó Anna az SZTE-n diplomázott történelem-művelődésszervező szakon. Pályáját újságíróként kezdte – a Délmagyarország munkatársaként tudósított hat éven át. Élt Budapesten, ahol elmerült az online marketing világában, de a szíve visszahúzta szülővárosába, alma materébe. Itthon sikerült összeegyeztetnie, amit a munkájában és a szabadidejében a legjobban szeret: a fotózást.
A kiállítás megtekinthető október 14-ig, munkanapokon 08.00-20.00 óráig.

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.