Közösségi program portál
és helykereső

BöBa - baba-mama piac 08.03

Hozzáadás a Google naptáramhoz
Augusztusban ismét Böba, szuper termékekkel, szuper témával!
🥰😘✌️🙏👶🤱🤰🌺

Szeged legnagyobb állandó kézműves és termelői vására, a Bödön Piac bemutatja a BÖBÁT, egy hitünk szerint nyitott szellemű, az anyaságot segítő és a pozitív anya-gyermek kapcsolatot támogató baba-mama termékeket felvonultató vásárt.

A BÖBA sajátossága, hogy az egyes alkalmakat arra szenteljük, hogy kicsit beszélgessünk, komolyabban, de mégis barátságos körülmények között foglalkozzunk olyan témákkal, amik az édesanyák életét meghatározzák.

Épp ezért augusztusban A SZOPTATÁS VILÁGNAPJÁT ünnepeljük!

Mindent az anyatejes táplálásról:
Az anyatejes tápláls során millió kérdés és kétség merül fel egy anyában, és számos problémával, esetleg nem várt nehézséggel nézhet szembe, ez pedig akár a szoptatás végét is jelentheti. Sokan adják fel azért, mert nincsenek birtokában a megfelelő információknak vagy nem tudják, a kérdéseikkel hova fordulhatnának.... Ezért ezen az alkalmon többek között számos szoptatást segítő termék mellett egy tanácsadói sarokkal is készülünk az eseményen, ahol bárki felteheti a kérdéseit akár négyszemközt, akár egy többszereplős beszélgetés keretein belül a jelenlévő IBCLC laktációs szaktanácsadóknak.

13 órától SZAKTANÁCSADÁS
Akiktől kérdezhetsz:
►Gaborjákné Kovács Judit (Egyensúly Családi Centrum) védőnő, IBCLC szoptatási szaktanácsadó, mentálhigiénés szakember, dúla
►Zsemberyné Mucs Katalin hordozási tanácsadó
►Katalin Rosta Babahajó hordozási tanácsadó
►Egri-Dohor Réka IBCLC laktációs szaktanácsadó (csak 15-16 óráig)

15 órától ELŐADÁS (45 perc)
Felkészülés a szoptatásra - Gaborjákné Kovács Judit előadása

►IDŐPONT: 2019. augusztus 3.
nyitvatartás: 13:00-19:00
►HELYSZÍN: Szeged Plaza
Szeged, Kossuth L. sgt. 119.

Mi fog történni?
❤️Megismerkedhetsz rengeteg új termékkel és készítőikkel, akikkel eddig sehol nem találkozhattál Szegeden!
💜Jelen lesz számos a BÖDÖN Piacról már jól ismert árus, akik kifejezetten erre az alkalomra külön babás-mamás kollekciókkal készülnek!
🧡A szoptatás világnapja alkalmából találkozhatsz tanácsadókkal és szakemberekkel, akik mindent elmondanak neked, amit erről a témáról tudnod kell.

További részletek és programok hamarosan! Kövesd az eseményt és a Bödön facebook oldalát, mert a hátralévő időben megmutatjuk, kikkel találkozhatsz a piacon! 😉

A rendezvény látogatása INGYENES!

FONTOS!
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️
A baba-mama vásár mostantól kiválik a Bödön Piacból és külön kerül megrendezésre! Ezen a napon tehát kizárólag a babás dolgokat találsz majd a vásárban, DE!
⚠️Az augusztusi Bödön Piac természetesen ettől függetlenül nem marad el, a szokásos időpontban augusztus 11-én vasárnap vár az Ovi- és iskolakezdős Bödön! ⚠️
〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️〰️

A változtatás jogát fenntartjuk!
65843645 2039723586134171 5551605401742475264 n

Feltöltés

HTML-sütiket használunk az iszeged folyamatos fejlesztésének elősegítésére.